Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Szerintem ha a pittyegés okát akarod megtutni az orosz fórumok legmélyebb bugyraiban van rá esély
A CoP motor az én meglátásom szerint akkor boldog ha kap egy magot ami minél nagyobb órajelen jár, és jó a számítási teljsítménye
Shing: Mivel játékok terén én le vagyok maradva, és valószínűleg örökre le is leszek, melyik kártyával mondható el a látható teljesítménynövekedés? (Mikor rákerestem hogy nekem elég lesz e ez, azt láttam hogy már az 1050 is nagy ugrás lenne)
Polllen: Ha 15-ért veszel újonnan boltból akkor szólj nekem is, veszek én is még egyet
-
joeetm
tag
Dobok majd egy-egy gpu-z képet is be ha odajutok.
Az 1030 az főleg képet ad kategória papíron, de volt előtte egy pár hónappal egy GT740-em, ami szintén az a kategória, csak épp teljesítmenyben ég és föld a különbség. Viszont ugye a 6870 anno a gémer középkategória volt bőven, ezt tartom szórakoztatónak hogy egy anno komolynak számító kártyát, (ami 1GB ram-ig azért nyugodtan elbír újabb játékokkal is) ilyen könnyen behoz egy új kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EA Sports WRC '23
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest