Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnol
csendes tag
Mivel nekem is egy EVGA 1070 SC kártyám van, gondoltam leírom a tapasztalataim, nem tudom hogy ez a jelenség ennél a kártyánál is jelen van e(elméletben igen mert ez is ACX 3.0 hűtéssel ketyeg), mert láttam már cikkeket, külföldit és magyart egyaránt, ahol csak a FTW változatokat írták.
Esetemben a kártyának minden része tökéletes!!!
Samsung memória, ami ha Micron lett volna akkor se estem volna kétségbe, ugyanis a bios frissítése nem egy bonyolult művelet, a megfelelő fájl letöltése, és 2 kattintás után automatikusan megcsinál mindent.
Természetesen a melegedést is teszteltem, és 4 óra FurMark (4K,8x AA) után se mértem a kártya egyik pontján se 80 °C melegebbet. Teszteltem játékkal is de közel se terhelte annyira mint a FurMark.
A teszt 22-23 °C -os szobában és egy MasterCase 5 Pro házban történt.Ettől független jogosult vagyok ThermalPad -ot rendelni és meg is rendeltem, ami hozzáteszem 2 db kattintás, és az EVGA -val folytatott beszélgetésem alapján a szerelés is körülbelül 5 percet vesz el az időnkből.
-
Devilstudio
tag
Még jó hogy szabadon szerelhető és nem kell 30 napot várni mire visszakapod.
Amúgy nem csak az EVGA szerelte micronnal a kártyáit.
Az Evga volt az első aki azonnal kiadta az új biost. Tapsold meg a haverokat azok még sehol sincsenek.EVGA: updates download here
Gainward: updates download here (select card -> BIOS download)
Palit: updates download here (select card -> download)
ASUS: not yet available
Gigabyte: Gigabyte confirms using both Samsung and Micron memory - thus far no issues have been detected or reported by them or it consumers. Latest infor we received from their R&D is that they will issue a new BIOS. The planned schedule is next week.
Inno3D: no info available
KFA2/Galaxy: not yet available
MSI: MSI have been using both Micron and Samsung memory. They are working on it and BIOS updates will be available soon on their website (after a verification and validation process).
PNY: no info available
Zotac: no info available
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat az ACX hűtővel és hátlappal felszerelt GeForce GTX 1070 és 1080 VGA-ihoz természetesen ingyen lesz elérhető a stabilitást növelő kiegésztés.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok