Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Most lett egy ilyen Lux-om. Nekem nagyjábol jonak tünik, hamar szokható a kezelése, viszi a korábbi pti-22höz konvertált videokat, viszont mp3 lejátszáskor a következöt csinálja. Egy pillanatog hangos, aztán szinte 0 hangerö majd lassan felhangosodik normál hangeröre. Ezt másnak is csinálja és valahol menüben kikapcsolható vagy szaladjak vele azonnal a boltba cseréltetni?
firm verzió 01.09.0105
date 2008-06-02 -
wrezox
tag
Én láttam élőben, nagyon bejött..
-
grex4
aktív tag
jah, sry h hozzámertem szólni a témához. életbe nemfogtam meizu-t ez tény csak lux-ot. most tisztára ugyjön ki mintha védeném pedig nemizgat ki mit vesz, énezt mondom féléve vettem akkor nem hallottam meizu-ról.
csak gondoltam pár kérdésre választ adok ami hiányzott pár emberkéből. jameg most olvasom van uj firmware próba cseresznye tolom is rá.[ Szerkesztve ]
üdv
-
ponti_ak
addikt
Tudod, hogy a 'patikás cuccokat rendszeresen teszteli a ph!, meg van nyereményjáték is időnként, szóval biztos van benne valami biznisz..
Hangminőség? Hümm, tényleg lehetne bővebb a cikk ezen a téren. A Wolfson chip önmagában nem garancia a sikerre, de azért egy jó fülessel (a teljesen noname dzsunkákhoz képest) szvsz biztosan egész elviselhetően nyekereg ez a danoló/pmp/alcorlux. -
vili13
őstag
Nekem azért nem teljesen nyilvánvaló, hogy tesztelni csak pénzért lehet... Ezt meg még csak nem is valami régi ph-s házigazda írta, szvsz az illető vett egy ilyet, aztán leírta a véleményét, és beküldte. Egy zene lejátszásra készült eszköz esetében azért többet írhatott volna a hangminőséggel kapcsolatban a semminél - nem mintha egy ilyen kínai izétől sokat várna az ember.
-
whiz
aktív tag
válasz Shrike7973 #28 üzenetére
"Meizunak megnézve a menüjet youtube on azért nem semmi"
Bizony szép, és mellesleg skinezhető, szóval olyat teszel rá, amilyet akarsz
Külön kis progi is van hozzá, nagyon könnyá kezelni. És a 20 óra lejátszás valóban megvan (Nekem egy 2gigás van). Szerintem azzal tényleg jobban jársz mint az Alcor-ral.Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
ponti_ak
addikt
Kis kiegészítés "a pénz miatt" részhez (mielőtt még valaki félreértené): ezt úgy értettem, hogy 'miért tesztel a ph! ilyen cuccokat egyáltalán --> pénzért'. Mert nyilván nem ingyen csinálja, ahhoz túl jó reklám egy cikk. Meg sem fordult a fejemben a teszt kimenetelének pártatlanságát beárnyékolni, hiszen szerintem tényleg nem is lett 'feljavítva' az eredmény, sőt.. (bár ez azt hiszem kijött már az előző hsz-emből is). Umff, de meleg van.
-
ponti_ak
addikt
De akkor vajon miért tüntetik fel itt ph-n ilyen jó színben?
Hmm, jó kérdés. Egyfelől (szvsz!) pénz miatt, másrészt meg a cikk/tesztíró nem tüntette fel annyira jó színben ezt a kis Lux-ot.. Ha megnézed, elég sok mondatban szerepel a "nem tetszett" vagy a "kissé nehézkes" illetve a "zavaró még az is, hogy" kifejezések valamelyike.A végszó sem épp pozitív kicsengésű, és gyanítom, hogy pl. ezért is nem kapott értékelést se.. // kicsit off: öö.. van egyáltalán olyan plecsni, hogy "Nem ajánlott?" Vagy csak nem kap semmit, mint ez is most? Gyanítom, hogy így van, de nem vagyok teljesen biztos benne.. //
-
Gergő_
őstag
válasz Shrike7973 #28 üzenetére
De akkor vajon miért tüntetik fel itt ph-n ilyen jó színben?Ne vegyetek rögtön ilyet,tényleg nézetek körül,vásároltam már e****talban infopatikás cuccot és nincsenek vmi jó tapasztalataim(kínai ***r többszöri gariztatásra(volt hogy másfél hónapig ott volt),sem javult meg mivel nem csináltak vele semmit még ugyanazzal a dátummal rajtahagyták a firmware fájlokat is,de tudom hogy ez csak egy vélemény
Mérgemben vettem egy nanot ami azt hiszem már vagy 3 éves azóta is rendesen működik,aki sznobizmusnak tarja apple annak pedig tudom ajánlani az iaudio és iriver termékeit szvsz a többi márkás lejátszón kívül nem érdemes mást venni,inkább pár hónap spórolás
Meizut nem ismerem,de nem tetszik ez a sok koppintás kinézetű lejátszója -
Shrike7973
senior tag
Éppen ezen okok miatt veszek Meizu M6ot.
Nincs benne gravitációs bizbasz, de fut a háttérben a zene, jobb minőség, a hallgatási idő 21 óra, hát bőviteni nem lehet de 4 gb elég lesz...
+ Az Alcor Luxban érzpdik a kinai hatás amit nem irnak le a buzi ph tesztben, pedig egy ugyan olyan fos opr van rajta mint az enyémen ami 128*128 kis vacak, csak megvan nyujtva. Meizunak megnézve a menüjet youtube on azért nem semmi. Plusz vettem a fáradtságotm olvasgattam e digitalon ezekkel annyi a baj mint hogy... minden 10 ből 4-5 jó, viszik vissza 1000ével, + a játékok egyiken se müködnek...nem mintha érdekelnének, de iszonyatsokan számoltak be hibákról.. Szal sztem hülye aki most meg akar spórolni 5 ezret, sokkal minőségibb cuccról van szó a meizu esetében. Pláne, hogy a lux fél mp alatt ugrik át másik mp3 fájla, míg a meizu azonnal.. Plusz ez a 7mp es feléledési dolog is kissé OMG. -
ponti_ak
addikt
No, azért ne túlozzunk, szerintem a D2 egy kicsit komolyabb, kiforrottabb masina, és bár hasonló kategória, de nem ugyanaz* a kettő. Ezért is kerül a Cowon cucca még mindig egy kicsit többe. Félre ne érts, most nem az Alcor ellen beszélek, csak próbálom a D2-vel reálisan összehasonlítani.
*pl: bővíthetőség SD-kártyával, flash-támogatás, üzemidő //a 10 óra nekem pl. nem tűnik soknak, a 40 már inkább//, háttérben futó zene (képnézegetésnél, txt-olvasásnál), hangminőség(?), stb.
-
grex4
aktív tag
válasz Shrike7973 #25 üzenetére
hi, hát én is hibás kijelzővel vettem de kicserélték egy jóra. bugok? hát apróságok előfordultak de az mindenhol van. fagyásom nemvolt még.zene közbe igen tudok.reakcióidő hát megkell szokni ha nagyon megszokod gyors mintha gomb lenne. egyedül a bill zárból történő felébredés szokott zavaró lenni kb 7mp. de túllehet élni. pozitivumokat meg tudod. jókis készölék ez. ha egyszer müködik sose megy tönkre.
üdv
-
Shrike7973
senior tag
Neked volt vele vmi problémád? De komolyan! Amolyan bugok? Háttérben fut a zene? Zene futtatása közben tudsz tallózni számok között? Reakcióidő gomblenyomásnál?
Thx, üdv. -
grex4
aktív tag
én a lux árát irtam sorry, vmit benéztem
menj be mondjuk az edigitalba, és próbáld ki mind a kettőt. ott majd eltudod dönteni meelyik jobb, szentem egy minőség a kettő, ua-t tudja, ára majdnem ugyanannyi.
lux-ot veszel marad még egy fülesre is lé. te döntsd el.[ Szerkesztve ]
üdv
-
Shrike7973
senior tag
De akkor Meizu M6 vagy Alcor lux?
-
Shrike7973
senior tag
Esetleg egy linket dobsz?
Akárhogy nézem nekem ezt dobja ki:
Meizu M6 4GB fekete MP3/MP4 lejátszó
MP3/WMA/WAV/JPG/AVI lejátszás
2,4"-os színes LCD kijelzõ
FM rádió, diktafon
28900 Ft
24083 Ft+ÁFA -
grex4
aktív tag
Összesen:20.417 Ft
Áfa 20%:4.083 Ft
ÖSSZESEN:24.500 Ftüdv
-
Shrike7973
senior tag
Kicsit benézted.. bruttóba vásárlunk..
-
grex4
aktív tag
extreme digitalba vedd, még 25k-t se éri el...
üdv
-
Shrike7973
senior tag
Én azt hiszem ilyet vezek
30 ért sztem simán jó a 4 gigás[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz Shrike7973 #16 üzenetére
én nem mert mondom,nem tervezek most ilyesmit
-
Gergő_
őstag
Én valahol láttam láttam iaudio d2-t 35k-ért tudom hogy messze van a 27 ezertől,de és és föld az biztos,ha vásárlás előtt állnék inkább várnék 3-4 hónapot mire összejön a különbség,nem tudom ti hogy vagytok vele?
-
shtml
őstag
Kíváncsi lennék, vajon hogy boldogul egy insane opcióval tömörített APE-val. Még egy nem lassú PC-n is eltelik kb. egy másodperc trackváltáskor.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Ilyet vegyek vagy egy meizu m6-ot? -
grex4
aktív tag
hali, nekem féléve van kb ilyen lejátszóm és szentem fasza, nem jön veled szembe az utcán, rengeteg mindent lehet vele csinálni, kijelzőn a fólia is vagy 4hónapig birta, hát igen napfényben necces navigálni benne meg az ujlenyomatok de ezvan, elegáns, szép, nagy kijelző nagy felbontás, videót nagyon jól lejátszik (világos színes videók gyönyörűek, a sötétebb részen pixelesedik)+ teljes kijelzőn megy. a hangzás fenomenális sennheiser cx300assal főleg (amugy a gyári füles is egész jó minőségű) télen necces az irányítása, sose fagyott még le, szenzort se használom nemlátom értelmét, akkuidő az nagyon durva, 10óra minimum, videózás közbe kb 3óra. ki-be kapcsolgatva zenét hallgatva 1hét alatt merül le kb napi 2óra zenéléssel, mig rátolsz pár uj albumot felis tölti. namind1 ennyit akartam fasza kis készülék és milyen strapabiró (bár a kijelzőre vigyázni kell)
üdv
-
nádasi
tag
A Wolfson okosságai a low-end kategóriában nem tudom, hogy szerepelnek, de minőségi hangra valamelyest garancia. Nem kétlem, hogy megállja a helyét pl. egy Meizu mellett.
Lehet, hogy maradi vagyok, de én még a "minden legyen külön" (teló, zene, fényképgép) elvre esküszöm. Meg a drótra.
-
Shadows
senior tag
Volt szerencsém nekem is 3 napig tesztelni egy ilyen kis kütyüt, és a kijelző szép igényes, de a hátlap is meg az eleje is borzasztó. A lakkfeketén állandóan meglátszik az újjlenyomat, amitől ugy néz ki mint egy zsíroskenyér ami zenél. A rádió kellemes a zenei élmény lehetne jobb mint ahogy a cikkben is volt róla szó. A füées hozzá meg....veszek 2k-ért valami pana fülest és azzal alakul a gyári aza ilyen "pepsis ajándékrádióhoz" való
Ami a legjobban elszomorított hogy menet közben akár kézben akár zsebben, ha nem zárom le a go,bokat (hold) akkor elkezd nekem számokat váltani meg ugrál össze vissza mivel érintőképernyős. Én szeretném eldönteni mi következzen, és mivel a "hold" gomb eléggé gyenge műanyagnak nézett ki, így szerintem hosszú távon tuti szétesik.
A másik legidegesítőbb a gombok használata egyszerűen rá kell érezni hogy nyomd meg! Sőt nem is nyomni kell hanem csak cirógatni.
Én pl a Tetrissel meg a Kalózossal játszottam és ott a hajóirányítást nem bírtam még meg nem tanultam "cirógatni".Egyszóval drága, ennyi pénzért már vesz az ember egy gps-t ami zenétjátszik!!! Vagy egy fél iPhone-t.
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Findzs
addikt
egy fontos dologrol az akksi üzemidejéröl nem esett szó
ugylátszik a komentekből hogy ssenkit nem érdekel a g szenzor (engem se)"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
szab.tam
nagyúr
lehet, hogy cinikus leszek, de már remegő izgivel tekertem a végére, mivel info patikás a cucc, egy "ajánlott", de egy gyenge "tetszett" biztos lesz.
és erre semmi. hm...ezek a kis kütyük sosem hoztak lázba.
én azt várom már, mikor jön ki a mindentudó:
tel, gps, fényképező, (xenon vaku...), 30 fps 640x480 video, kihúzható qwerty, kb 800x600 kijelző, wifi, hsdpa, xp vagy symbin, aztán majd arra felteszek olyan médialejátszót, amit akarok, és bővítőkártyát is...de valami mindig lemarad... meg ilyenek
na persze tudom, ha mindent beleraknának, ki venné meg a következőt....de ha megcsinálnának egy ilyent, kb fele annyi elmenne belőle, mint az iphone-ból.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
1010
őstag
kis kínai kütyü tele van vele a piac
azért egy rendes gyártó pl philips vagy sony termére is kíváncsi lennék megéri-e azt venni
az pedig hogy jó ára van hát......ebay,ennyit mondok
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
A 4GB-oshoz árban még közelebb van a Meizu M6 4 gigása (29 900 Ft), szóval vehetjük úgy, hogy semelyik nem éri meg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest