Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Tudod, hogy a 'patikás cuccokat rendszeresen teszteli a ph!, meg van nyereményjáték is időnként, szóval biztos van benne valami biznisz..
Hangminőség? Hümm, tényleg lehetne bővebb a cikk ezen a téren. A Wolfson chip önmagában nem garancia a sikerre, de azért egy jó fülessel (a teljesen noname dzsunkákhoz képest) szvsz biztosan egész elviselhetően nyekereg ez a danoló/pmp/alcorlux. -
ponti_ak
addikt
Kis kiegészítés "a pénz miatt" részhez (mielőtt még valaki félreértené): ezt úgy értettem, hogy 'miért tesztel a ph! ilyen cuccokat egyáltalán --> pénzért'. Mert nyilván nem ingyen csinálja, ahhoz túl jó reklám egy cikk. Meg sem fordult a fejemben a teszt kimenetelének pártatlanságát beárnyékolni, hiszen szerintem tényleg nem is lett 'feljavítva' az eredmény, sőt.. (bár ez azt hiszem kijött már az előző hsz-emből is).
Umff, de meleg van.
-
ponti_ak
addikt
De akkor vajon miért tüntetik fel itt ph-n ilyen jó színben?
Hmm, jó kérdés. Egyfelől (szvsz!) pénz miatt, másrészt meg a cikk/tesztíró nem tüntette fel annyira jó színben ezt a kis Lux-ot.. Ha megnézed, elég sok mondatban szerepel a "nem tetszett" vagy a "kissé nehézkes" illetve a "zavaró még az is, hogy" kifejezések valamelyike.A végszó sem épp pozitív kicsengésű, és gyanítom, hogy pl. ezért is nem kapott értékelést se..
// kicsit off: öö.. van egyáltalán olyan plecsni, hogy "Nem ajánlott?"
Vagy csak nem kap semmit, mint ez is most? Gyanítom, hogy így van, de nem vagyok teljesen biztos benne.. //
-
ponti_ak
addikt
No, azért ne túlozzunk, szerintem a D2 egy kicsit komolyabb, kiforrottabb masina, és bár hasonló kategória, de nem ugyanaz* a kettő. Ezért is kerül a Cowon cucca még mindig egy kicsit többe. Félre ne érts, most nem az Alcor ellen beszélek, csak próbálom a D2-vel reálisan összehasonlítani.
*pl: bővíthetőség SD-kártyával, flash-támogatás, üzemidő //a 10 óra nekem pl. nem tűnik soknak, a 40 már inkább//, háttérben futó zene (képnézegetésnél, txt-olvasásnál), hangminőség(?), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Vajon mit nyújt az Alcor Lux névre keresztelt, sokat ígérő lejátszója?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Újszerű, garanciás Samsung Galaxy Tab A9+ 5G tartozékokkal eladó.
- Microsoft Xbox Series X/S Remix Special Edition kontroller + Play & Charge töltőkészlet
- Fehér Pc:Ryzen 5 5500/16Gb RGB /512GB SSD/RTX 3060Ti RGB+ajándék
- Gigabyte RTX 4070Ti Super OC MAX kártyámat cserélném erősebbre!
- Új, garanciális Mercusys Halo H30G Wifi Mesh készlet 2db-os.
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest