- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
jah, sry h hozzámertem szólni a témához. életbe nemfogtam meizu-t ez tény csak lux-ot. most tisztára ugyjön ki mintha védeném pedig nemizgat ki mit vesz, énezt mondom féléve vettem akkor nem hallottam meizu-ról.
csak gondoltam pár kérdésre választ adok ami hiányzott pár emberkéből. jameg most olvasom van uj firmware próba cseresznye tolom is rá.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Shrike7973 #25 üzenetére
hi, hát én is hibás kijelzővel vettem de kicserélték egy jóra. bugok? hát apróságok előfordultak de az mindenhol van. fagyásom nemvolt még.zene közbe igen tudok.reakcióidő hát megkell szokni ha nagyon megszokod gyors mintha gomb lenne. egyedül a bill zárból történő felébredés szokott zavaró lenni kb 7mp. de túllehet élni. pozitivumokat meg tudod. jókis készölék ez. ha egyszer müködik sose megy tönkre.
üdv
-
grex4
aktív tag
én a lux árát irtam sorry, vmit benéztem
menj be mondjuk az edigitalba, és próbáld ki mind a kettőt. ott majd eltudod dönteni meelyik jobb, szentem egy minőség a kettő, ua-t tudja, ára majdnem ugyanannyi.
lux-ot veszel marad még egy fülesre is lé. te döntsd el.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Összesen:20.417 Ft
Áfa 20%:4.083 Ft
ÖSSZESEN:24.500 Ftüdv
-
grex4
aktív tag
extreme digitalba vedd, még 25k-t se éri el...
üdv
-
grex4
aktív tag
hali, nekem féléve van kb ilyen lejátszóm és szentem fasza, nem jön veled szembe az utcán, rengeteg mindent lehet vele csinálni, kijelzőn a fólia is vagy 4hónapig birta, hát igen napfényben necces navigálni benne meg az ujlenyomatok de ezvan, elegáns, szép, nagy kijelző nagy felbontás, videót nagyon jól lejátszik (világos színes videók gyönyörűek, a sötétebb részen pixelesedik)+ teljes kijelzőn megy. a hangzás fenomenális sennheiser cx300assal főleg (amugy a gyári füles is egész jó minőségű) télen necces az irányítása, sose fagyott még le, szenzort se használom nemlátom értelmét, akkuidő az nagyon durva, 10óra minimum, videózás közbe kb 3óra. ki-be kapcsolgatva zenét hallgatva 1hét alatt merül le kb napi 2óra zenéléssel, mig rátolsz pár uj albumot felis tölti. namind1 ennyit akartam fasza kis készülék és milyen strapabiró (bár a kijelzőre vigyázni kell)
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest