- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaber
senior tag
-
No-kia
addikt
mi (igaz csak 3-am) falunap alkalmából összeruccanunk egy kis lanra
-
cgod
tag
Mostanában ha jól tudom már nem nagyon lehet belső hálót elérni ilyen hivatalos lanpartykon...amúgy meg DM4 meg DM6, quákba nem nagyon tímeltem...viszont érdemes egy szétmoddolt és szétproxyzott q1-et, lecserélt textúrákkal, fullbright színekkel összehasonlítani mondjuk egy CSvel, ahol egy stopsound parancs miatt diszkvalifikálnak egy csapatot...blehh, meg most eszembe jutott, hogy mit szenvedtem össze anno a bindekkel meg aliasokkal a safe mode configomhoz : )
-
gakoska
tag
Hehe, kíváncsi vagyok, vajon a szoftverrendőrség mit találna egy ekkora helyen... emlékszem a régi kis lanokon szerteszét voltak a telepítőcd-k, minden kis cetlin serialok, össze-vissza másoltunk mindent...
Gondolom azért le van zsírozva hogy ne látogassanak ki ide...
-
fgordon
senior tag
Igen, a régi legendás Quakefény rendezvények... Ha körbe nézel, szerinted az ide írók közül hány profi Quake / QuakeWorld játékos, vagy eleve játszott-e vele?
Hány évesek voltak akkor, amikor ezek a rendezvények voltak?
Quake 4on4... map dm3... hpb/lpb!
Ezek a dolgok kevés embernek mondanak manapság valamit...
-
cgod
tag
Hát ehh, ezért kár volt megölni a balatone-t, bár ez vicces, hogy a kerékpárossport és a punk helyét átvette a cybersport meg a hajdobálós nyálmetál.
A címre kattintva én is azt gondoltam, hogy majd nosztalgiázhatok kicsit Régi Quakefényeken (emlékszik erre még egyáltalán valaki?) meg EQ-kon, aztán meg jött a tipikus sajtóakkreditációs szöveg, bleh. Bár biztos jó lesz annak, aki szereti.
-
törölt tag
lanpárés arcoknak javallom a flatout2 beszerzését, mert ennél hangulatosabb nincs, pár cod2-4, farcry darálás között
annak is örülsz ha te töröd össze a másikat, de annak is ha téged törnek össze, és kirepül a sofőt, szóval 5-8főnél fergeteges tud lenni. -
broaff
tag
Elég jól hangzik, 4 napos, jó kis gamelés, bulizás, strand stb. nagyon jó az összeállítás.
Én már nem csak azért mennék el, hogy nyerjünk hanem, hogy egy kurva jót szórakozzunk 4 napig. -
DroneZ
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
az E3-mat még akkor sem itt rendezik
sajna....
de egyébként hatalmas élmény egy ilyen lan, egy házi pár fős is adja rendesen, de egy ekkora rendezvény fúúú űber
ó hát ha még cod2/4 is van akkor aztán mindennek a teteje
-
madstunt
addikt
oje végre vmi igazi
-
fgordon
senior tag
Hát, nekem drágának tűnik, nem éri meg az árát.
De lehet valakinek nem sok ezért...
Nézzük meg, a szervezők mit ígérnek, és aztán, hogy mi lesz...
-
Black Dragon
addikt
Szerintem a cod 2-4 LAN nál nincs jobb a világon, imádom és hajrá LAN-osok!!
-
pohár
félisten
Áhh ezek nem játékok...
A Generals ZH az már azAz CS1.6 nem megy rosszul, de nincs team, se pénz
-
nmark
csendes tag
Juuhuu! 2éve akkora lan partikat nyomtunk cod2be 16an alkonyattol pirkadatig!!!!
HAJRÁ MINDEN LANOS!!!!!! -
Musa
csendes tag
Így van, a kis lan-partik is faszák, mi is onnan indultunk. Még anno Baracs, ott volt a D-LAN jogelődje
Aztán az érdeklődésnek hála felfejlődött a téma.
-
Strangerpro
tag
Sziasztok
Igen nem csak a nagyok léteznek, mi már több mint 5 éve rendezgetjük a mi "kis" ....Kevermes-Lan
Akik jönnének szívesen várjuk őket, max létszám 50 fő, technikai akadályok miatt, (kevés az Amper :d
) Még három nap következő lan-ig.
udv
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Annyit hozzáfűznék a térképhez, hogy kicsit a méretarányokkal gond van. Ami ott 50 méter, azt számoljuk inkább 5 perc gyaloglásnak, ami ott 100m, azt meg 10 perc gyaloglásnak. Aki járt már ott, az tudja, miről beszélek, hatalmas nagy a terület. (Gólyákkal gólyatáborban voltam ott nyáron)
SymbianOS: Barton power! Még mindig itt van nálam egy 2500+, ami már bőven a lockolt korszakból való, de még lockmentes. Egyetlen bajom vele, hogy átégett...
-
Te is azon akadtál fent? Én is számoltam magamban! Nem is a cikket olvastam hanem azon agyaltam mennyit esznek a gépek.
Ott nem épp másfeles a betáp!
Régen én is voltam, amikor még AMD Barton magos CPU-k taroltak (jövő héten válok meg attól a géptől), a Medal Of Honor volt a menő, én voltam aki csak egy gránátot tartott a kezében és azt nagyon tudta használni.
A vele járó hercehurca kicsit megutáltatta a dolgot, vinni a gépet éjszaka meg csak a gép ááááá sok lett, épp mire bejött a wifi befejeztük a lanpartikat!SymbianOS megy haza matat a hosszabbítón (legrand túlfeszvédős) és full sötétség, valaki épp windowst rakott!
Túlérzékeny volt a hosszabbító!
Na meg amikor SymbianOS indítja haver gépét, se ház semmi csak a lap egy újságpapíron benne minden, vajon melyik 2 tüske pöccinti be a tápot? SymbianOS megoldja, csavarhúzó rá az összes tüskére villany off, szikrahegyek, csavarhúzó elvesz villany vissza gép indul! Simán túlélte az Abit alaplap!
Meg amikor SymbianOS megtalálta az egyetlen betápot a gépeknek és majd leolvadt én szóltam, még időben, lett volna csitt csatt!
-
bambano
titán
nem ártana tartani magunkat a bevett szóhasználathoz: a lan az hálózat. Ez lan party.
-
vPhis
tag
2. kép az durva
az a jó pár kW biztosan felfűti a "szobát" -
Zsubi
őstag
Jónak tűnik ez a rendezvény nehogy elmenjek a végén
-
_ocsisajt
őstag
es lesznek "jatekok" is? ^^
Starcraft, DOTA?
-
hmmmm, hát a Far Cry? ééés a Settlers3? vagy az 1Nsane?
naaa ezzzek a tuti jó játékok hálóba, ilyenkor nyáron barátaimmal nagyon sokat játszuk ezeket
az a jó, hogy a Settlers3 szó szerint minden gépen megy már, de a Farc Cry 1GHz-es p3as gépigénye sem olyan vészes.
Idén még csak egyszerre 6an voltunk, dee tavaly 12en foglaltunk el, s préselődtünk be 2 szobába -
GabN73
addikt
széép írás Hentes
Kár hogy nincs csapatom akikkel kimennyek
majd 1 év múlva -
^Clown
addikt
Elég jónak tűnik ez a LAN. Már-már nyugati színvonal. Remélem nem csúszik majd hiba a szervezésbe, és akkor király lesz a buli
-
jorden06
senior tag
Azért még Ny.-Eu-tól messze állunk. Ott sokkal jobban elismerik az ilyen rendezvényeket, sőt Skandináviában, Belgiumban, Hollandiában hagyománya van. Sokkal több a sponszor, több embert vonz a dolog (persze valószínű a színvonal is belejátszik). De nálunk is egyre több lan-t rendeznek, ott a D-lan, Infinity-lan, és a TudatLan-ról ne is beszéljünk.
Bár szerintem a hazai scene-el is sok a gond. Sokan szállnak ki a klánokból, megunták, kiöregedtek, vagy annyit voltak a gép előtt war-ok miatt, hogy az asszony megelégelte, és döntéshozatalra bírta őket, és emiatt ritkán vannak gép előtt, akkor is inkább felmegy pubra.
De azért emellett, sok a remek quad Mo.-n, akik sikereket halmoznak kis hazánk számára.Hogy annyira ne offoljak, én is örülök a rendezvénynek, majd egy részletesebb beszámolót írhatnál!
üdv
-
CocooN-z
őstag
Sör, 3 méter a lantól
D
-
Quent1n
senior tag
Nem rossz írás Hentes de ez csak egy sima reklámcikk a TG LAN nak semmi több. A címből kiindulva vártam volna, hogy kicsit bővebben kifejted a véleményed, illetve az általános véleményt a többi LANről is, nem csak a TG-ről szólsz. Az írás ettől független jó csak a cím nem. Inkább valami reklámosabb cím kéne ami passzol az íráshoz. TGEF pl
Vagy: új színfolt a LAN-palettán
stb stb.
-
JanR
addikt
Na én CoD2-be nevezek a csapatommal
Várjuk nagyon a rendevényt! -
cizoe
őstag
No Hentes téged itt is látni! Üdvözlet! Ja és nagyon örömteli, hogy vannak színvonalas rendezvények idehaza is! (bár már multkor felfigyeltem a programra a videóinterjúban amit Radeer csinált az indavideon) Remélem jól sikerül majd, sok sikert!
-
Mr.Csizmás
titán
Végre elértük Nyugat-Európát ezen a téren!
régi szép LANpartis idők...
cikk elején: A LAN-olás fogalma - LAN-ozás kerekebben hangzik, nem?
#1 ne ijesztgessé'
-
Killing
addikt
Miért nem GTA IV-el LAN-oznak?
Én is elmennék,de haverokkal sokkal jobb.És nem utolsósorban olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest