Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsintai1987
tag
Na van időm reagálni...
Látom nem mindenki értette meg mit akarok mondani.
Régen míg a Crytech-nek dolgoztam a Cryengine 2-n (ugye a warhead kieg) ott is 2 lépcsős volt. Ez lassan 12éve (ha jól emlékszem 2008-2010-ig voltam ott, ekkor kezdtük a Ryse kinnectes verzióját amit kaszáltak)
DNA-ra hivatkozhatok és nem írom le most hogy szervezik ki a munkát de kiszervezik!
ÉS még nincs döntés hogy annak akinek amd vagy intele van mi lesz (kap-e munkát vagy nem). De pletykákat már hallottunk az IT-felől, hogy megy a fejvakargatás. Vannak olyan csúcsgépeik amikre ha elengedsz egy fejlesztőt utánna nemgyőzünk optimalizálni.
Már a Crytech is sokat LODoztatott kelet Euba, de az Ubi is rengeteg szabadúszót foglalkoztat akik csak LOD-oznak. Nyílván nem az én pár10gigás demómat fogjál lelopni tőllem.
Ígyis van elég gerillamarketing (az AC ebben pont élen jár), hogy nézzétek kilopták a képeket a fejlesztők, aztán egyik kép sem pixeles-kaputelefonnal készül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 94% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest