Új hozzászólás Aktív témák
-
vaso123
csendes tag
Amikor elkezdtem androidot tanulni, muszáj volt gyorsan felrántani a Javat ugye.
Nagyon megtetszett az a világ, hogy típusos, és nem az van mint a PHP-nál, hogy azt adok vissza amit épp akarok, vagy azt töltök bele a metódusba amit épp akarok. Ez rákényszeríti az embert, hogy jobban átgondolja a kódot. Mondjuk az overloading szerintem egy elég elbénázott dolog.
Nem tudom mikor írtál utoljára PHP-ben bármit is, de az 5-östől elég erős áttörések vannak benne. Jelenleg 5.6 dolgozom, mert ez van a szerverünkön (debian
), de már itt is rengeteg nagyon jó cucc van az OOP-hez, gyakorlatilag functions.php -m már nincs is, 4 db globális függvényt használok szövegek fordítására (gettext), azon kívül csak osztályok és semmi statikus
Szóval erősen elmozdultam a clean code irányába.Én netbeans-t használok, unit tesztek is vannak, xdebug-gal nagyon könnyen lehet debugolni, szóval szerintem csak rég jártál erre felé, vagy nem mélyültél el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Lenovo ThinkPad T480s 16GB WQHD új állapot
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de már itt is rengeteg nagyon jó cucc van az OOP-hez, gyakorlatilag functions.php -m már nincs is, 4 db globális függvényt használok szövegek fordítására (gettext), azon kívül csak osztályok és semmi statikus
Szóval erősen elmozdultam a clean code irányába.