Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaso123
csendes tag
Amikor elkezdtem androidot tanulni, muszáj volt gyorsan felrántani a Javat ugye.
Nagyon megtetszett az a világ, hogy típusos, és nem az van mint a PHP-nál, hogy azt adok vissza amit épp akarok, vagy azt töltök bele a metódusba amit épp akarok. Ez rákényszeríti az embert, hogy jobban átgondolja a kódot. Mondjuk az overloading szerintem egy elég elbénázott dolog.
Nem tudom mikor írtál utoljára PHP-ben bármit is, de az 5-östől elég erős áttörések vannak benne. Jelenleg 5.6 dolgozom, mert ez van a szerverünkön (debian
), de már itt is rengeteg nagyon jó cucc van az OOP-hez, gyakorlatilag functions.php -m már nincs is, 4 db globális függvényt használok szövegek fordítására (gettext), azon kívül csak osztályok és semmi statikus
Szóval erősen elmozdultam a clean code irányába.Én netbeans-t használok, unit tesztek is vannak, xdebug-gal nagyon könnyen lehet debugolni, szóval szerintem csak rég jártál erre felé, vagy nem mélyültél el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de már itt is rengeteg nagyon jó cucc van az OOP-hez, gyakorlatilag functions.php -m már nincs is, 4 db globális függvényt használok szövegek fordítására (gettext), azon kívül csak osztályok és semmi statikus
Szóval erősen elmozdultam a clean code irányába.