Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Corsair tápok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzikraHuszár
csendes tag
A python konzol miatt "futás időben" programozhatsz, változókat, funkciókat, stb vezethetsz be. Ha számológépet akarok, akkor manapság már a pythonhoz nyúlok először.
Elvileg mindenhez IS
jó ez a nyelv, de nagy problémái vannak (bár lehet, hogy létezik ezekre megoldás, én sem mélyültem el ennyire mélyen benne, inkább a Java-t használom), pl a hordozhatóság. Elvileg semmi nem utal arra, hogy a kód python 2.X, vagy 3.X verzióhoz van írva, de nem egészen kompatibilis a kettő. Nagyobb baj, hogy ha te X libet telepítettél, azzal megírtad a kódot, akkor, ha más is használná, neki is telepítenie kell. Windows alatt ez még frusztrálóbb. Az átláthatósággal is vannak bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó ez a nyelv, de nagy problémái vannak (bár lehet, hogy létezik ezekre megoldás, én sem mélyültem el ennyire mélyen benne, inkább a Java-t használom), pl a hordozhatóság. Elvileg semmi nem utal arra, hogy a kód python 2.X, vagy 3.X verzióhoz van írva, de nem egészen kompatibilis a kettő. Nagyobb baj, hogy ha te X libet telepítettél, azzal megírtad a kódot, akkor, ha más is használná, neki is telepítenie kell. Windows alatt ez még frusztrálóbb. Az átláthatósággal is vannak bajok.