Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Ha most kapnál egy jelentést, hogy rólad ma a világban hány MAGÁN cégnek mennyi és milyen jellegű információja van rólad, sztem igencsak meglepődnél.
Azért mondom úgy, hogy Te, mert úgy vélem meg vagy győződve arról, hogy te mindent megteszel ennek megakadályozására.
Inv1sus: "De elképzelésem sincs amúgy se, hogyan élnének vissza az adataimmal." - én is pont ezt a határozott kérdést tettem fel, de erre nem kaptam választ. ("Konkrét gyakorlati okokat kérek arra, hogy milyen károm származik nekem abból, hogy a Google adatokat gyűjt az emberekről. Nekem logikusan úgy tűnik, azért teszi ezt, hogy a hirdetéseit hatékonyabban célba juttassa, ezáltal több pénzt kérhessen értük. Győzzetek meg, hogy van más is")
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest