Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

xiaomishop ma:
    hát igen, volt termék amit nem tudtak kiadni raktárró mert nincs, de már megrendelték és már fel is adták onnan, és már hamarosan érkezik be, aztán tudják postázni, sajnálják...
    Dehát... A termék jelenleg is raktáron van a weblap szerint...
    Ja hát igen több raktárunk is van...
    De most mondta hogy meg kellett rendeljék...
    Hát.... Azt látom hogy jövő hét elején kézbesíteni tudjuk...

Na ezekről beszéltem... Korrekt bolt na...

törölt tag

válasz Chaser #55 üzenetére

ebben a kontextusban nyilván így megy. Normál esetben ez tökre működik is, aquában is az van hogy készleten, és mikor vehető át, meg hol van fizikailag ha személyesen mennél be, ha nincs akkor rendelésre, vagy érkezik, etc... Nekem ez tök mindegy, csak legyen értelmes tájékoztatás, és tudjak aszerint dönteni. Velem is előfordult máshol hogy raktáron lévő terméket úgy értették hogy a nagyker raktárban van amit majd egy hét múlva majd ha rendelnek és még van akkor hoznak is. Meg az, hogy kézzel állítgatja valaki a weblapon a kismillió termék adatbázisát hogy van vagy nincs vagy épp elfogyott, az aqua szinten nonszensz, legalább ne ilyeneket mondanának...

törölt tag

válasz Hieronymus #40 üzenetére

"Az a fixa idea, hogy csak annyit lehet eladni, amennyi raktáron van, hibás."

Nem, csak egy boltos vagy aki eladni akar, és nem érti miért gusztustalan atbaszas ha a weblapon azt írod hogy raktáron, de egyébként meg nem és majd valamikor két hét múlva se kapom meg.

Nincs ezzel baj, biztosan lehet dropshippingeset játszani, csak én ott nem fogok pénzt hagyni, nem egy rendelést mondtam vissza amikor kiderült hogy raktáron van csak nem úgy, értik ők ahogy le is van írva az oldalunkon, de hát... Megköszöntem, és volt hogy 20%-al drágábban megvettem máshol ahol volt is.

Megnézném hogy ha azt mondom hogy kifizettem de csak 2 hét múlva kapod meg a pénzed akkor szerinted is jó e az ugy ;]

törölt tag

válasz Hieronymus #35 üzenetére

"Én azt nem értem, hogy miért akadtok fel a raktárkészleten. Azt pontosan tudni kellene?"

Azt pontosan tudnia kell a raktár programnak úgy a weblapnak is hogy az adott pillanatban hány eladható termék van RAKTÁRON...

"Ebből mennyit fognak visszamondani a következő napokban. Mennyi megrendelt áru van úton."

És ez mégis ki a fszt érdekel? Értem én hogy boltos vagy, de lassan írom hátha megérted:

Azért hisztizek mert raktáron státuszban listázzák a terméket, ami nincs raktáron, és azzal védekeznek hogy a készletet a weblapon kézzel kell frissíteni. Ha nincs raktáron ne ird azt hogy raktáron van. Ok? Megvan? Érted? ... Írja azt hogy várható érkezés: dátum. Vagy külső raktáron. Vagy ami az igazság...

Hagyd már abba a szokásos szar mellébeszélést, ne magyarázzál többet bele mint amit írtam. Tipikus magyar sűrű boltos mentalitás... Dehát eladható... Azt írtad a weblapra hogy 10 darab raktáron vagy 10 db eladható? Ja.. neked mindegy értem. Nekem nem...

törölt tag

válasz Hieronymus #28 üzenetére

"Ki mondta azt, hogy ami úton van az raktáron van?"

Akkor nem értem mit akarsz nekem mondani... Leírtam hogy a készletet nehogy már bárhol kézzel frissítésék már a weblapon ma, nonszensz, erre valamiért próbálsz "válaszolni"...

Csak nem értem még mindig hogy miért és mit, mert abszolút összefüggéstelenül, a kommentemhez lazán se kapcsolódóan...

Minden ok? :U

törölt tag

válasz Hieronymus #23 üzenetére

Ami úton van az mióta van raktáron?

Kvaegyszeru, ami raktáron van az raktáron van. Ami érkezik az rohadtul nincs raktáron és ha úgy adod el hogy ezt a vásárló nem tudja, simán atbsztad. Lehet hogy holnap érkezik meg lehet még 3 hét... Engem mint vásárlót egyáltalán nem érdekel hogy te hogy trukkozol, ne próbáljuk már elmagyarázni hogy tök normális hogy raktáron lévőnek ír valaki valamint ami nincs raktáron. Pont.

törölt tag

válasz Hieronymus #21 üzenetére

Nem értem... Mi köze ennek ahhoz amit írtam? Eladtad, lekerül a készletről, frissül a weblapon automatikusan, mindenki boldog. Ha ellopják vagy a kamion összetörik se lesz készleten, tökre rohadtul mindegy onnantól mi van...

Szállítási határidőt meg nem írtam sehol... :U

törölt tag

"Ja, nem érünk rá óránként frissíteni a készletinfót."

ezen pár karakter mélabús olvasgatása közben elmémben felmerült egy apró gondolatmorzsa mely valahogy eképp hanhozhatott volna ha szavakba kellett volna öntenem mint válasz a telefonbeszélgetésben résztvevő másik fél számára minden arisztokratikus szintű nyugalmam és tiszteletem mellett :

"hogyamiaf@szom???"

Azért viccelünk már hogy kézzel (KÉZZEL ##@{>&@#>@}!%) frissítik a készletinfót mert olyan nincs :D 2022-ben a kimenő bolti eladások és a beeső online rendelések nem automatikusan kerülnek le a készletről, egy ekkora bolthálózatnál, aaz teljes mértékig kizárt. Hogy a weblapra nem kerülnek ezek az infók át az meg max szándékosan lehet, jobban néz ki minden ha készleten van mint ha foghíjas a kínálat és 5-7 nap van mindenhova írva alsó hangon... Vicc...

Egyébként meg pont erről egy humoros szösszenet: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés