Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#72042496 #47 üzenetére
Nem olyan régi hír, hogy a 3rd Gen Fire TV Cube kap/ott DTS és veszteségmentes audio támogatást. Valószínű, hogy veszek egyet és kipróbálom, aztán meglátjuk. A Fire TV Stick pedig vagy megkapja ugyanezt a frissítést, vagy nem. Ha jobb eszközre van szükségem, akkor az ilyenek miatt sem foglalkozom a "pehelysúlyú" termékekkel.
-
gyugyo79
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#72042496 #47 üzenetére
Pedig ilyen szempontból elég a Stick is és ugye nem kicsit olcsóbb. Ha meg egy drágább eszközt/verziót tesztelnek, abból nem biztos, hogy az olcsóbb is tudja majd a szükséges dolgokat (ez pl. egy kivétel). Mondjuk az új Cube-on látom már USB és Ethernet portok is vannak, ami mindenképp jó előrelépés. De mondjuk az USB port kétséges, hogy mire lesz majd jó, pl. a Stick-re is lehet HUB-al USB portot varázsolni, de nem sokra jó, mert pl. nem látja a rákötött winyókat se, ami a rendszer miatt van, kérdés, hogy ezen változtattak e.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#72042496 #27 üzenetére
Az a Cube. Drágább is. Amúgy az a videó csak a Plex-et nézi? A hozzá való Kodi-val a Stick 4K annál többre is képes. Legalábbis a Chromecast-nél lényegesen többre.
#37brumi1024: Egy 60-80 mbps 4K film eseten amikor elindul a stream a buffereles miatt felugrik akar 6-800 Mbitre is a savszelesseg.-> Akkor ott valami nem stimmel. Vagy a lejátszó server/kliens app-okkal, eszközökkel, vagy a router-el.
-
törölt tag
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Tegnap észrevettem, hogy ha "Match Refresh Rate (beta)" nevű opciót bekapcsolom a filmre, akkor működik instant mint régen és nem száll el a Plex kliens/Shield TV. Nem tudom, hogy miért, de ezt tapasztalom.
Azért beszarok, hogy 2022-ben ilyenekkel kell szórakozni. Nem holdrakétát akarok indítani, hanem lejátszani a filmeket.
-
mad823
őstag
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Itt van teszt, akkorát itt nem hasított, de te tudod, hogy mi fontos és mi nem.
-
JoeYi
őstag
válasz
#72042496 #16 üzenetére
én is nagyon elégédett vagyok vele, bár én se merültem el ilyen finomságokban, mert sokkal egyszerűbb user vagyok. Plex-et is felismeri, de pl felraktam a VLC appot és az simán lejátszik SMB network shareről, felirattal is. Óczkodtam az ilyen okosítóktól, de ez ennyi pénzért nagyon ottvan
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest