- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Eddig valahogy elkerülte a figyelmem a dolog, de az uj retina kijelzö is fenyes, es nem matt, mi?
Hat erre kivancsi leszek en is, mert sokszor rohadt idegesitö tud lenni a tükrözödes..
Remelem 2 ev mulva, mire talan benevezek egy ilyenre, mar lesz belöle matt is.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
"Természetesen Retina Display nélkül is érkeznek Macbook Pro termékek, melyek az Air és a megújult Macbook Pro közötti ezerdolláros rést próbálják betömni. E megoldások 13,3 és 15,4 colos kijelzővel érkeznek..."
(#126) erdoke: Szerintem igy is, ugy is helyes. Ha az artol függ a kapacitas, akkor ha többet fizetsz, nagyobb kapacitasu hattertar jar melle.
-
dani3l
őstag
válasz Tikakukac #80 üzenetére
Nyilvan vannak, akikek szüksegük van ra, de vannak, akiknek meg nincs. Elöbb utobb ugy is el fognak tünni.. Nekem is van ODD a laptopomban, de a kb 2 ev alatt, miota megvan, szerintem egy kezemen (vagy max 2..) meg tudom szamolni, hanyszor hasznaltam. Ugyhogy nekem szemely szerint nem kellene, es valoszinü nem is lesz a következö gepemben, pont ebböl kiindulva. Szükseg esetere esetleg be lehet szerezni egy külsöt, mar azok sem olyan dragak, meg menet közben egyebkent sem nagyon hurcol magaval az ember mindenfele lemezeket szerintem.
-
dani3l
őstag
Lehet hülye kerdes, de ha jol latom, kivettek a Prokbol is az optikai meghajtot. Mi került a helyere? Marmint arra gondolok, hogy igy is csak egy hattertar fer el benne, vagy igy belemegy akar 2 is? Mert aztert egy 512/768 gigas SSD elegge horribilis aron van, viszont egy 128-as SSD + 500/750-es winyo eleg jo parositas lenne.. Vagy ez felejtös? Retinas valtozatban mondjuk gondolom biztos, mivel az meg vekonyabb, de mi a helyzet a simaval?
Meg soha nem volt dolgom MacBookkal igy fogalmam sincs, hogyan vannak ezek összerakva, vagy hogyan lehet varialni, de valoszinü az lesz a következö gepem valamikor a jövöben, ezert kerdezem.micimacko: Ez a "minek" kerdes mindig minden ujitasnal elöjön, csak nem tudom, minek ( ). Fejlödik a technika, ez van. Par ev, aztan ez is keves lesz. Regen a 640x480 is jo volt, nem?
Azert azzal gondolom te is egyet ertessz, hogy az 1440x900 böven keves egy 15"-os notiba, fullHD-t valamiert nem tesznek bele, hat ez van, igy legalabb többert adhatjak.. Mondjuk nekem szemely szerint a fHD is böven eleg lenne ebben a meretben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresek Lenovo Type 40A5 Dokkolót
- Újszerű Lenovo ThinkPad T14 Gen2 bivaly Ryzen 5 Pro 5650U processzor, 16GB RAM 149.000.-
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Clevo P870KM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest