Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
tudom hogy többé-kevésbé létező dolog... inkább arra gondoltam én, hogy egy "valóban működő" megoldással vajon mikor állnak elő... ami napfényben is szép színeket ad és nem fakul ki... ÉS esetleg akár lájtosabb fényforrás esetén is képes háttérvilágítás nélkül ellenni (pl épületen belül lámpafénynél)...
ha ezt meg tudnák oldani és a háttérvilágítás emögött LED Backlit -es megoldás lenne, akkor eléggé minimalizálva lenne a dolog fogyasztása... lehet drasztikusan megugrana az okostelefonok üzemideje... másrészről meg a LED Backlitnek köszönhetően kb AMOLED szintű kontrasztot lehetne elérni (a fekete valóban fekete lenne) -
oO7
őstag
olyan cuccal mikor állnak elő ami háttérvilágítás nélkül látható - a környezeti fényt nagy százalékban "újra tudja hasznosítani" háttérvilágításként ? a jelenlegi LCD -knél sem az LCD réteg fogyaszt sokat hanem a háttérvilágítás és gondolom az meg nem különösebben fog módosulni ennél az új megoldásnál sem, legfeljebb nem kell olyan erősen világítani ugyanolyan fényerő eléréséhez mert az LCD réteg több fényt ereszt át
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest