Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Polllen #227 üzenetére

A hasznosság nem a játékban jön ki.Nem szeretek sok eszközt, amit lehet egy hardverrel oldok meg, eddig a konzol nálam media center is volt egyben a TV alatt a nappaliban, helyet spóroltam,, kábelrengeteget, meg esztétikailag is jó volt.
    A hasznosság eddig az Xbox 360 és Xbox one esetében meg volt, ugye XBMC vagy éppen a Bluray lejátszó rész, a pro ból meg kiveszik a nagy ágyú lehetőséget, hogy ha már meg van a 4 K felskálázás akkor hadd lehessen használni 4 K bluray lejátszóként is.( One tök jó setup boxként üzemel amúgy)
    . Akkor nem hogy nem sokallnám érte a 399 eurós árat, hanem szinte ajándék lenne, de még 450 ért is. Én most is ONE-n nézem a filmeket, egész jól működik a hálózati lejátszás is, még a 4 K filmeket is elindítja, míg a Serviio nem igazán, sőt a samsung saját hálózati eszköze nem indítja el a 4 K filmeket egy 4 K tv-n.Nekem pont 4 K -tv-m van ezért örültem volna, ha a Sony ezt most nem butította volna le ilyen téren.
    Nagyon örülnék, ha később jönne ebből egy átdolgozott modell, amiben van 4 K bluray. a PS4 pro contra duo :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák