Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Az van, hogy a tudás nem felhalmozható. (Sajnos... 100x többet tudnák úgy mint fejlesztő, bár másfelöl valójában nem lennék vele sokkal hatékonyabb.) Amit nem használsz rendszeresen, meg nem építesz rá még több mélyebb tudást, ez szinte mind elillan. Tőlem rokonságban kérdezte vki, még előzőnél (1.0?), hogy mit gondolok erről, mint IT-s ember. Ránéztem a leírásra, és mondtam, hogy hacsak nem megy valami kifejezetten IT-s irányba tovább, akkor ezekkel nem ér szinte semmit. Mert más munkakörben nem hasznos skill az HTML+CSS+JavaScript (OK, ezer évben egyszer, mikor elcs*szett céges blogot akármit te hozhatod helyre hősként). Sokkal hasznosabb időbefektetés pl. Excel-re gyúrni. Innen a benyomásom, hogy aki nem IT-s, azok ezt valószínűleg nem látják át, és pont olyanok menne ezekre, gondlom.
-
-
janeszgol
félisten
Ez viszont egy erdekes felvetes. Vajon kiszamlaztak nekik a penzt? Plane a pandemiak kozepen. Ha meg nem, akkor egy picit ideges leszes, de erre ugye nem lehet apellalni.
Nos akkor majd gondolom itt fogjuk megbeszelni megint, kinek hogy sikerult, mennyire tetszett stb.
Elmentettem ezt a forumot. -
janeszgol
félisten
Rosszum emlekeztem. Ha 500 ezer ft korul lenne azt kockara tennem. De a sporolt penzem nem fogom.
Meglatom iden hogy szerepelek. Ha bejutok a legjobb parszazba, ami 100% tamogatassal jar, akkor csinalom.
Jartam fosulira, egyetemet vegeztem, szoval a tanulas nem all tavol tolem. De attol meg, ennyi tapasztalattal mogottem is szamolok a bukassal. Es hogy ez anyagilag belefer-e nekem. -
sirkope
tag
Huh, elolvastam a linkelt fórum utolsó bejegyzéseit. Ezek szerint, ha tovább akarok/(engednek) lépni az alapozónál, akkor jó lesz, ha elkezdek SQL-t tanulni?
Egyébként milyen szakosodások vannak? Érdekel a programozás (python, javascript) de a konténerezés, linux, IOT is. SQL-en meg gondolkozok már egy ideje, de 0 tudásom van róla...
Van otthon egy ProxMox szerverem kisérletezésre(egy régi office gép), melóhelyen hozzáférek egy régi HP Proliant vashoz, amire azt rakok, amit akarok, és távolról elérem (nem a lakásban sivít
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Akvarisztika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Huh, elolvastam a linkelt fórum utolsó bejegyzéseit. Ezek szerint, ha tovább akarok/(engednek) lépni az alapozónál, akkor jó lesz, ha elkezdek SQL-t tanulni?
)