- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ilyen am2nf3-am volt tőlük 1.5évig és semmi bajom nem volt vele... (írtam is korábban) meg több helyről is hallottam pozitív kritikát... mellesleg sógorom eladott anno jópár tucat asrockot és neki is aránylag jó véleménye volt róluk... mondta, hogy pár esetben volt "hirtelen halál", de ha ment a lapjuk, akkor jónak bizonyult
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
jaja... ha ilyet vettem volna anno, akkor ki sem cseréltem volna szerintem én nem szívtam asrock-okkal... nem olyan rossz cuccokat csinálnak... habár vannak elvetemült ötleteik... de működnek, az a lényeg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
ha nincs kompatibilitási gond, akkor tenni kell bele szerintem egy 3850-et és kész ha jól rémlik, az az agp plafonja...
-
mephi666
nagyúr
a chipset ethernet vezérlőjével volt akadás... pl xp-ben akármilyen drivert raktam fel, nem akartak többek között beindulni a 3dmark-ok, mert folyamatosan akadt... vista alatt meg fel sem tudtam telepíteni a kártyát sehogy... gddr3-as sapphire hd2600xt volt... lehet, hogy ez csak egyedi probléma volt? de nem hinném... neten találtam csomó problémás esetet ezzel kapcsolatban... nem tudom már melyik dll-el crashelt, de nem is létezett abból semmi más verzió... épp ezért akartam a vistát feltenni... ott nem is települt a kártya sehogy én meg a driverét fel sem tudtam erőltetni, mert reboot után hányta a kékhalált ész nélkül :S
-
mephi666
nagyúr
jééé... ilyen volt az előző lapom 12ért vettem... kb1.5évig használtam és 8ért adtam tovább nem volt ez rossz... semmi bajom nem volt vele... pedig 24órában ment szinte mindig... szerintem a 1.5évből 1et tisztán ledolgozott... vannak hiányosságai, de eredeti asrock-os megoldásokkal van tarkítva... viszont nem szerette a hd2600xt-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- További aktív témák...