- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Piti emberek vannak mindkét oldalon , ráadásul még az abszolut toleráns nemzetek közé is tartozunk
De az ilyen állatfajta , ha nagyobb kategóriás autóban ül , ugyan ezt teszi a kis kocsikkal , szal' ezeknek mindegy , hogy bringa/robi/Matiz ...
Engem pl. sosem zavart , ha egy robogó kerülget a dugóban , pontosan azért , mert az én ''helyzetemen'' nem változat semmit , semmilyen hátrányt nem okoz . -
spirit007
senior tag
''Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok''
Buszból , gyalog , autóból KIZÁRÓLAG MINDEN SZABÁLYT ÁTHÁGÓ ÉS LESZ@RÓ KERÉKPÁROSOKAT LÁTOK ÉVEK ÓTA!!!
Egyszerűen nem alkalmasak bringázásra/motorozásra a magyar városok/utak .
És ez NEM JOGOSÍT fel egyetlen bringátst sem a szabálytalan közlekedésre .
Én tudomásul vettem kb. 5 éve amikor egy hülye pics@ majdnem kivasalt egy kerékpár út/út kerszteződésben (13.ker) .
Ajánlom tegyétek ti is mert sokba van egy temetés manapság ... meg kicsit kellemetlen túlélni is a dolgot , ha a két kerék jobb/bal oldaladra kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest