Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Szerintem nem olyan rossz egér, de a razernek nem ez a legjobb egere, nekem Logitech G9 em van, szerintme kiváló kis egér

-
Hunjoe
tag
Hy!
egy rakás kaka az egész 2 nap után úgy fájt tőle a csuklóm és a hüvejk újam hogy majd sírva fakadtam... Játszani egy horror volt vele.... Hálistennek könyen eladtam!
-
ballas
újonc
csá. a tesztben látom az 1000Hz az viszonylag fixen 1000.nálam ez mozog 0-1300 közt durván.ez baj?van fönt a gépen service pack ezt olvastam hogyha van fent akkor adodhatnak problémák.
-
germanh
senior tag
Nem, az eredeti Diamondback-ben nem ilyen volt

Abban 1600dpi-s szenzor volt, csak a most megjelent újított Diamondback 3G-ben van ugyanilyen.
Egyébként tetszett a teszt!
Új beta driver/firmware-t próbálta már valaki? (1.07b/1.25b) -
DroneZ^
őstag
frissítve

-
DroneZ^
őstag
ms 3.0 fogása, talpai jobbak... de 3.0 val 25x ugy jatszok, ma is 1v5 ugatás volt neten, mert azthitték csalok, demora vettek meg minden...
aztán sokan lettek, 1 mikrofon nem volt elég
szóval ms 3.0 4 ever! De mind2 egér jó, razer annyival hogy 1800dpi, jobb optika, világít
szerintem ezekre nincs nagyon szükség...
[Szerkesztve] -
kzoltann
aktív tag
ms3.0-val szemben mivel jobb? van esetleg olyan amiben a 3.0 jobb ennel?
-
-FreaK-
veterán
Nyah csakmeglett végül
Sejtettem h ne mfogod sokáíg bírni néküle
Nekem nagyon bejön az egér de formailag még ez sem a csúcs, a jobb oldalűn kicsit nehezen tudod cska elhelyezni az ujjadat ami huzamosabb játék után nagyon fárasztó tud lenni.Bár nyilván ez is szubjektív dolog. -
DroneZ^
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
hogy milyen magasból érzékeli még az egér a padot! pl 1.2 mm -re emeled az egeret, demég mozog a kurzorod... közbe az eger 1.2mm magasban van a levegöben

-
PowerBuldog
veterán
Nemrossz kis egérke, grat hozzá. Én maradok a jó ''öreg'' Copperheademnél.
Érdekelne, hogy az a teszt az egérpadokkal mit takar pontosan? Nem világos hogy a hosszértékek mire is vonatkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
aztán sokan lettek, 1 mikrofon nem volt elég