Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én pl. két dolog miatt haragudok a zöldekre: a német atomvonat és a Tubes miatt. Az nem alternatív javaslat, hogy se ide se oda se amoda ne rakjanak radart.
Azt pedig sajnos kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy egy egységnyi megtermelt elektromos energiára még most is atomból jut a legkevesebb környezetkárosítás. Minden termelési mód káros, de nem egyformán.
Azon már csak röhögni szoktam, amilyen téveszméket hangoztatnak az autók fogyasztásáról... -
-
(Kolombusz)
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest