Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Protoss

senior tag

Hi,

Látom újra lángol a wow-os téma :D : függőség, pénzkidobás, tört server stb, GW és éjféli nyitás.
    Éjféli nyitás, olé megértük, bár inkább fetrengek a röhögéstől és a szerzővel értek egyet: felesleges. Aki tényleg régóta wow-zik tudja milyen, mikor a serverek túlterheltek (sőt ha a reg oldal is döglött :S). A háttérben inkább a kezdeti importör bug megelőzése állhat (kevesebb doboz jött mint amennyi előrendelést felvettek bp-re és aki kapja marja eset alakult ki.), így elmondható hogy beza reggel 7 óra az már késő kedves vevő. Az nyugodtabb játékosok meg átveszik 2 nap vagy 2 hónap múlva és élvezik a játékot ezen ficsőrök (és a sok túl spirázott ficsur játékos nélkül).

Most megfordítanám a helyzetet én kérdezek (mint wowos emberke), azoktól akik midig felhívják a figyelmet arra, hogy a wow súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét. (Frei Tomi szerint halált is okozhat!;)) és mekkora egy „rakás” ez a játék.

- Miért a GW-hoz hasonlítjátok mikor más gondolkodású a két rendszer (attól függetlenül, hogy van átfedés, de nagyobb az átfedés abban hogy vannak GW fejlesztők akik dolgoztak a wowon is, de ez egy másik történet)? Szerintem vannak más ingyenes progik amik inkább wowos élményt adnak (pl.: silk road) és biztos vannak GW progik is, ezekről soha nem szól senki. Miért? Esetleg mindenki a saját „kedvenc” progiját isteníti? A GW nem okoz függést?

- Ki mit engedhet meg magának, gondolom mindnekinek a magánügye, vagy nem? Én sem kritizálom a helikopterrel való röpködést és bizonygatom, hogy milyen jó a tömegközlekedés. Ez van xy helikopterre költ én meg járok villamossal meg kocsival de nem hasonlítgatom az egyiket a másikhoz csak azért mert nem tudok vagy nem akarok rá költeni. :)

- Ami miatt igazából irok, hogy lassan nagyobb bűn wowzni, mit alkoholistának, bagósnak, vagy pl. drogosnak lenni. Minden héten a wow függőséget okoz című szonáta megy itt, ott, amott a médiában. (ráadásul általában olyanok beszélnek róla, akik ki sem próbálták) Lehet a többi már lerágott csont (bár szerintem még mindig komoly problémák)? Érdekes nincs minden héten egy fórum, hogy kedves Munkás (remélem már nincs ez a márka,ha van kérem moderátor ***-za ki) cigisek tudtátok, hogy nincs füstszűrő egyik szálon sem? Kérdezem miért nincsenek ilyen fórumok? Vagy esetleg egy kicsit visszábbfoghatnának pár céget és „sztárt” melyek ezen termékeket reklámozzák? Nem, nem részegen tivornyázni foci meccsen verekedni, drogokon élni teljesen normális, sőt hülye vagy ha nem csinálod! Na de a Wow az ördög műve, fejlettebb országokban ezzel büntetnek és kínoznak! :DDDD Hát röhej azért ez már! :D

Röviden összefoglalva: a wow-t emberek csinálták és emberek játaszák, ezzel elárultam mindent. Igen pénzre megy ki, igen ez egy fizetős szolgáltatás. DE nem kötelező meg venned, nem tukmálják rád (sajnos ez nem igaz minden szolgáltatásra)
    Igen ez a játék sok időt visz el, nem 1 hónapra tervezték, DE nem okoz nagyobb függőséget mint bármely más tevékenység amit szivesen csinálsz. Ha olyan alkat vagy aki könnyen függ dolgoktól, akkor ne a wowot hibáztasd. Igen ez egy virtuális világ, amiben húsvér emberek tevékenykednek, de ezek az emberek találkoznak (persze ezért tenni kell valamit, pl felhívni a másikat, szervezni egy mozit stb. :D) a valós életben is (pl.: guild sörözések, pizzázás, lanpartyzás, tény és való hogy 8 óra alvás, 8 óra kocsmázás és 8 óra munka mellé nem fér be, tehát valamelyiket kiütöd vagy csökkented :D). És igen a wow-on sincs szűrő, amilyenek az emberek az utcán olyanok a játékban is, az rosszindulatú, bugyuta embertől elkezdve a felelőség teljes család anyákon és apákon keresztül a vicces arcokig találkozhatsz bárkivel.

Csá

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák