Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• devast

addikt

válasz Radnix #24 üzenetére

Szerintem 10-15 euro/hónap egy mmo-ért még magyar viszonylatban sem sok. Akinek van pénze internetet fizetni, meg olyan hardvere amin menne a játék, annak van havi 3-4ezer forintja arra, hogy wowozzon vagy akármilyen mmo-val játsszon. Én spec kizárólag havidíjas mmo-val vagyok hajlandó játszani(Ez alól talán GW lenne kivétel), tapasztalataim szerint ugyanis az ingyenes gamék community-je katasztrófális, másrészt többe kerül mint a havidíjas(speckó item shopok ahol $-al kell fizetni, aztán ha az alapvető dolgokat megveszed egy hónapra, máris 30+ $-nál tartasz...). Nagyon röviden legtöbb ember morális okból nem hajlandó fizetős mmo-val játszani, nem pénzügyi okokból.
    Hogy kicsit on is legyek... anno wow megjelenésekor nyitás előtt 1 órával hóesésbe álltam a media mark előtt... szép emlékek, de számomra a wow már jóideje leáldozott :) Mindenesetre sok sikert a leendő éjszakai vásárlóknak ;)

Új hozzászólás Aktív témák