Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Szerintem 10-15 euro/hónap egy mmo-ért még magyar viszonylatban sem sok. Akinek van pénze internetet fizetni, meg olyan hardvere amin menne a játék, annak van havi 3-4ezer forintja arra, hogy wowozzon vagy akármilyen mmo-val játsszon. Én spec kizárólag havidíjas mmo-val vagyok hajlandó játszani(Ez alól talán GW lenne kivétel), tapasztalataim szerint ugyanis az ingyenes gamék community-je katasztrófális, másrészt többe kerül mint a havidíjas(speckó item shopok ahol $-al kell fizetni, aztán ha az alapvető dolgokat megveszed egy hónapra, máris 30+ $-nál tartasz...). Nagyon röviden legtöbb ember morális okból nem hajlandó fizetős mmo-val játszani, nem pénzügyi okokból.
Hogy kicsit on is legyek... anno wow megjelenésekor nyitás előtt 1 órával hóesésbe álltam a media mark előtt... szép emlékek, de számomra a wow már jóideje leáldozottMindenesetre sok sikert a leendő éjszakai vásárlóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest