- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Duke Nukemhez nagyon komoly windows xp patchek/modok vannak (pl. high resolution pack, ami 3D-sé tesz sok mindent a játékban) akár 1680x1050-re is felrakhatod a felbontást, trilinear filtering..... Doom-ból is van XP-s verzió, gondolom az ezekre az enginekre írt másik játékok is futtathatók (pl. Blood).
DosBoxhoz pedig erős processzor kell sajnos. Egy kis teljesítménynövelést ki lehet hozni a config fájl szerkesztésével is (cpu cycles, frameskip, hang beállítások, plusz memóriát lefoglalni, más renderelési módot kiválasztani, próbálgatni kell, ez van az emulátorok ált. így működnek).
Nekem a 2600+os amd-men a Death Rally, Doom, Crusader fut gond nélkül, de például a Q-rallyhoz már kevés a gépem. SZerintem kb. egy 100-150mhz-es pentium 1-nek megfeleő teljesítményt tud kihozni az én gépemből a dosbox
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged