Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csepelball
tag
Megvan még valakinek ez a játék? Sajnos a korábbi myspace linkeken semmi nincs és az sg fórumban sem láttam friss infót.
-
csepelball
tag
Hello!
Igazi duke fanatikus vagyok,mai napig amikor tehetjük játszunk vele haverokkal neten! Szerintem egy jó megoldás amit csinálnak és nekem tetszik! Sok szerencsét kívánok hozzá,legalább hangulatos lesz és nem a grafikára mennek meg a hipersuper fizika meg ilyesmikre! Talán ettől is lesz jobb simán mint akár egy stalker vagy crysis. A duke nukem 3d is messze jobb ezeknél,mert van egy olyan egyediség benne,ami a mai játékok 10%ban sincs meg.
SOK SZERENCSÉT A GYÁRTÁSHOZ!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest