- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Belőlem unszimpátiát vált ki sok Apple tulaj, nem csak a telefon, hanem a laptopok terén is. Ennek ellenére iPod-on hallgatok zenét és talán nem is vennék más lejátszót, mert annyival jobbnak tűnnek, mint a többiek. (2. generációs Shuffle-öm van.)
Szerintem egy Android jobban megfelelne nekem. Megnéztem egy iPhone vs Motorola Droid tesztet lyútlyúbon, és bár az iPhone-t jobbnak tartotta a tesztelő, az elmondottak alapján nekem jobban kellene Android. A Nokia meg jelenleg márkahűség nálam, ami hát hülyeség tudom, de mégis nehezen szakad el az ember
Az idő eldönti, hogy mit tudnak kihozni az Oviból és a Maemoból.
Az ellenszenves fanatikus tábor egy mellékes érv az alma ellen. A programok viszont érv mellette, ezért kérdeztem, hogy Androidos tesztek lesznek-e. Gondolom idővel ledolgozza a hátrányát mind2 (Android és Nokia) rendszer az almával szemben.
A példámmal mindössze annyit akartam mondani, annak ellenére, hogy tényleg hülye példa, hogy senki sem csatlakozik egy olyan közösséghez akarva-akaratlanul, amelyet nem tart szimpatikusnak. Értem én, hogy nem kell egyből sznobnak lenni, amiért alma logó csillan meg a kezemen lévő kütyün, de kiváltani kivált ilyen érzéseket, ez kétségtelen.
szerk.: úgyértem a külső szemlélőben vált ki ilyen érzéseket
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elmúlt hetek elmaradt cikkei miatt ezen a héten rengeteg újdonságot mutatunk be — főleg videók segítségével.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest