Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nem ferdítettem semmit,te értetted félre a mondani valómat.
Az iphone 3g-3gs szerintem abszolúlt nem drága telefon a többihez képest.
Ellenben jól tartják az árukat a használt piacon.
A droidos telefonokat nagyobb értékvesztéssel lehet eladni.
Az előfizetést sem értem azzal mi a gondod.Egy havi 5k-s előfizetéssel egy árba van egy normálisabb droid mondjuk htc desire-s és egy 3gs.Felhasználói élményben kb egálba vannak.
Amit meg ha észrevettél volna külön gondolat volt,hogy én iphone-al egy hypephonos vérgazdag ember vagyok.Ők nem a 100k-s droidukkal. -
dugesz77
őstag
Hát azért nézz körbe a használt piacon.
Egy 3G még mindig 40-50 körül megy a 3GS 60-70 között.
Én pl 2 éve vettem a 3G-met 56 k-ért ikon 200-al. 3G is azért lett mert okos telót akartam.Lehetett akkoriban választani HTC Diamond vagy Samu Omnia meg az első Droidos telók közül hasonló árban.Nézz körbe most melyiknek mennyit ér.
Persze már akkor megkaptam,hogy "kékvérű" meg "hypehonos" meg a többi marhaságot. De amikor ők vették a 90-100-ks droidokat mélyen hallgattak.Amiket most jó ha 30-40-ért beszámolnak nekik.
Minden nézőpont kérdése.
A i4 árát viszont még mindig sokkalom előfizetéssel de használtan ügye nem nagyon lehet venni.A 3GS 77k 2 év rablánccal nagyot azon se fogsz bukni ha 2 év múlva el akarod majd adni.
Hidd el, piszkosul tartják az árukat. -
madgie
titán
-
Alex91
félisten
Azért vedd figyelembe, hogy az Apple termékek ujonnali bolti ara általában a termek eletciklusanak végéig ugyanannyi! Mig a többi telorol (PC-rol) ez nem mondható el! Szerintem ezért is tartják jobban az árukat. Mert te megveszed a boltban 200k-ért az Apple cuccot, es az fel év múlva is 200k lesz a boltban. Mig megveszel egy másik telot 150k-ért, ami fel év múlva mar a boltban is csak 100k-t ér...
-
Alexios
veterán
Nem sok különbség van az i4 és 3gs processzora között, cserében az i4-nek nagyobb a felbontása. Ha szar lesz a 3gs-re a szoftver, míg i4-en vígan futkorászik, akkor az most az apple sara lesz(mert ugye a 3g-3gsben teljesen más architektúra van, ez a 3gs - i4 párosra nem mondható el)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iOS 5 legfontosabb újítása az iPhone 3GS számára is elérhetővé válnak, vagyis csupán néhány apróság hiányzik majd a repertoárból.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest