- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xDiESEL92
tag
Sziasztok!
Nálam olyan problémám van kb. 3-4 hete vettem észre az iOS 14.4 frissítése után, hogy 10-15 alkalomból 1-2 alkalommal (Főként, amikor mondjuk percekig nem használtam a telefont) a hálózati adatmozgás nem történik meg azonnal.
Nyitok pl egy safarit és beírok bármit a címsorba, várni kell 5-6mp-et (ami teljesen egyérelműen egy olyan 5-6mp amikor a telefon nem tölt le semmilyen adatot) és utána a megszokott 1-2 mp-en belül betöltődik az oldal. Ez előjön egy appstore nyitásnál, hogy 5mp-ig karikázik az elején, aztán azonnal bejön, vagy Spotifynál (igazából minden alkalmazásnál). Nem gyakori, de ötletem sincs, hogy mi okozhatja, próbáltam iTunes által gyári visszaállítást, se új telóként való beállítással, se a backup visszarakása után nem javult meg.
Valakinek valami ötlet, hogy mit tudnék még megpróbálni? :( Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest