Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Hogy tudtok ekkora baromságon vitatkozni?
Teljesen más kategória az iPad és a PSP semmi közük egymás piacához. Az ipad elsősorban netezésre, olvasásra készült, másodsorban szórakoztatásra játékok és videó formájában.
Viszont videó jobb az iPad-en, játékokat tekintve pedig startégiát tekintve kenterbe veri a psp-t. Aki meg autóversenyzni akar, nem iPadot vesz. -
<NewL>
addikt
hány db psp játék van?
az appstore-os alkalmazások száma 1 hónapon belül elérik a 200 ezret,ennek 40%-a játék,ennek megint fele ingyenes. nem csak azt kell nézni ,hogy pfúú de pöpec grafika ha ott van egy baromi egyszerü könnyen játszható gamma ami jobban lefoglalja az embert. egy ekkora érintőkijelzőre meg aztán lehet fejleszteni jobbnál jobb alkalmazásokat,játékokat.egyébként pl én is az elején megszállotja voltam a gameloftos játékoknak mégsem játszottam többet velük mint a Plants vs Zombiessal,pedig az nem is 3D-s,egy 1-2 dolláros kis semmi program,csak jól ki van találva és lefoglalja az embert.
a sony mp3 lejátszóknak sem volt félnivalója annak idején az iPodtól...
-
Gomez86
őstag
"Tehát a PSP-nek semmi félnivalója sincs az iPhone/iPad-től úgy gondolom..."
Sajnos ezt nem az dönti el hogy jobbak vagy nem, hanem hogy melyikre vesznek többen játékot. Mert akkor arra fognak feljeszteni mert az éri meg. De a félelmet a prestizsre értetted akkor igazad van, mert olyan most biztosan nem lesz hogy "húúú ez a játék sokkal jobb IPhone/Touch-on mint PSP-n"
-
Prof01
veterán
Igen. A PSP-n lehet ebookot olvasni, netezni, youtoube-ozni és filmet nézni.
Amire ki van találva (játékok) arra viszont sokkal jobb, mint az ipad/iphone.
Ipad viszont jobb a többi említett funkcióban, mivel arra lett kitalálva nem játékra.Amit belinkeltél diagramot abból az iPhone OS játékok 90%-a gagyi, hulladék, a maradék 1-2% meg inkább a mobilos játékokhoz, mint a psp-ekhez hasonlítható.
Tehát a PSP-nek semmi félnivalója sincs az iPhone/iPad-től úgy gondolom...
-
<NewL>
addikt
a psp-en tudsz könyvet olvasni,netezni,youtubozni,filmet nézni van ips ledes displaye?
ez nem egy konzol,játékgép de lehet azt is rajta ha kedved szottyan és elég könnyen meg olcsón. nekem most ha hirtelen adna valaki egy psp-t azt se tudnám honnan vegyek rá játékot és azt is kétlem ,hogy 10$ alatt megusznám.
nem kell itt hasonlítgatni mert csúnya bukta lesz a vége a psp javára.
mutatok egy diagrammot és lehet dörzsölni a szemeketegyébként tényleg drágábbak az iPados játékok mint az iPhone/iPod Touch de egy hónap és a piac beállítja az árakat,elkezdődik a verseny. (mert itt az is van!^^)
-
Alpi
tag
Figyeld meg, hogy 2-3 hónap alatt több játék lesz iPad-re, mint amennyi eddig megjelent PSP-re! Sőt, ha úgy vesszük, hogy az iPhone programok is futnak rajta, akkor már kezdéskor több, mint 80.000 ezer játék lesz rá elérhető.
Az árak tényleg magasak, de anno ez az iPhone-nál is így volt. Aztán az idő múlásával, meg ahogy jöttek a többi programok is, úgy elindult a verseny és csökkentek az árak is! iPad-nél is ez lesz.
-
Zirowe
nagyúr
Vki árulja már el,hogy ezen mi a hd??
1024×768 az nem hd!
Az bizony 1280nál kezdődik.. -
PierNight
aktív tag
hát ha valakinek megéri, az ipad, hogy játszhason az tényleg beteg
annyi pénzből veszek egy full hd-s tv-t meg vmi konzolt hozzá.
-
Stifler93
tag
Azigen
Labyrinth 2 FD
iPhone-on nyomom a Labyrinth 2-t, nagyon király, hát még milyen jó lehet az iPad óriási kijelzőjén
-
h-yle
addikt
Aki játékra vesz iPad-et az megérdemli.
~30k egy használt PSP, ugyanennyi egy új DS Lite. Azokra meg van 3 raklap játék.Vagy ha nextgen graf kell akkor meg lehet várni a max. 1-2 év múlva érkező nextgen handheldeket.
-
Sicilian
addikt
Enyhén szólva drágább, hát nem tudom...
-
5x szorzó?
Huhh, ez aztán a hype... -
plus44
veterán
Én biztos benevezek egyre, max megbánom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest