- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
De igazad van bitmapot nem kezel az androidos vágólap, iOS igen
Konkrétan pont nem bitmapről beszéltünk
én azt mondtam, hogy ebből a fórumból emeld át a komplett beszélgetésünket egy e-mailbe (és itt természetesen nem képernyőmentésként gondoltam, hanem szerkeszthető, formázott dokumentumként
).
De ha ha galériában vagyok, akkor képet vagy videót(vagy jó sokat egyszerre) a Share-rel rakok mailbe, nem kell programot váltsak semmi, egyszerűen átadja és ott van mailben csatolmányként
Ez lótúró, mert ebben az esetben csatolmányként jelenik meg az e-mailben, nem a szerkesztett szövegbe emeled be a képet, videót stb-t. Egy cikkben sem a legvégén kapod meg az ömlesztett médiatartalmat, hanem ott ahol szó van róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest