Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült mind a kettő routerre felrakni a padavant, a wol is működik rendesen, viszont a nyomtatómat nem sikerült megosztani. Egy régi HP 1018-am van, találtam is hozzá leírást viszont a linux eléggé ismeretlen számomra. Igaz ez a leírás 1022-höz van, de ugyanitt van firmware az én nyomtatómhoz is. Annyit ki sikerült hámozni, hogy fel kell tenni hozzá az entware-t majd utána abból a firmware-t a nyomtatóhoz ha jól értem. Az viszont már nem tiszta, hogy ha felrakom ezt az entware-t egy pendrive-ra majd arra le töltöm a firmware-t amit onnan töltene be amikor bekapcsolom a nyomtatót, akkor hogyan csatlakoztatom a routerhez magát a nyomtatót mert ugye csak egy usb port van. Esetleg fel lehet rakni valahogy ezt a firmware-t magára a routerre is? Vagy ha nem akkor a lenti ap módban üzemelő routerbe dugott penre felrakva de a fenti routerbe dugott nyomtatóval működne? Vagy rosszul értem az egészet? Ez lenne a cikk hozzá: [link]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi