- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
gordonfreemN #167 üzenetére
Ha nem is 20k-ból, de Moddingboy ennek kevesebb mint a duplájából csinálta a Gynkhama modját, amiről volt is főoldalas cikk a PH-n
-
rudi
nagyúr
válasz
szab.tam #141 üzenetére
Á, nem úgy helikopterezem én, hanem makettezek, picike darabokból rakom össze, aztán harci díszre festem a gépecskéket. Most éppen egy Mi-24 Hind a téma, de sajnos annyira még nem vagyok ügyes, hogy jonesék szolnoki csőrike festését megcsináljam.
-
rudi
nagyúr
válasz
zalman90 #137 üzenetére
Na, annak meg aztán sok értelme, sok nagyranőtt gyerek öldöklősdire játszik
És képzeld, olyan marhák is vannak, akik ülnek a vízparton és boton madzagot lógatnak bele, órákig! Meg olyanok is vannak, akik 22-en két csapatban egy bőrgolyót kerketnek. Sőt, tudok cifrábbakat is, ezerfélét! Ezek mind totál teljesen ba-rom-sá-gok, nem? Na, most hogy ezt így jól megmondtam, megyek harci helikopterre hasonlító műanyagdarabogat összeragasztgatni meg kipingálni. Közben meg arra fogok gondolni, hogy hová tűnik a mai világból a tolerancia meg a megértés...
-
rudi
nagyúr
Egy komolyan megcsinált vízhűtés azért szépen belenyúlhat a PC teljesítményébe, egy halkítás nevezhető ugyanúgy audio módosításnak, egy bodykit festés pedig a ház felületi átalakítására hasonlít, és a modderek mellett a tuningosokról ne feledkezzünk meg, velük lesz teljes az összehasonlítás. Persze, egy az egyben párhuzamot nem lehet vonni az autó és PC-s átalakítás között, de sok a közös vonás bennük.
-
rudi
nagyúr
válasz
Kolondrum #30 üzenetére
Kisebb dolgokat, kiegészítőket azért relatíve olcsón meg lehet csinálni, ha van elég kreativitás hozzá. Egy alap Dremel multifunkciós gép plusz egy hőragasztó pisztoly belefér 20 000 forintba, egyszerűbb márkában a felébe, ezen felül pár reszelő és kéziszerszám kell, ami mindenkinek van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest