Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
És tényleg:
"A fentiekből következik, hogy a véletlenszerű írás egy átlagos PC-s felhasználó számára szintén nem túlságosan lényeges szempont."
Valójában a random megnyilvánul a gyakorlatban, hogy egy-egy játék betöltési ideje kemény 1-2mp-vel rövidebb.
Viszont másolásnál vagy Win bootnál el is bukja... Értelme nem sok van (főleg, hogy drágábbá teszi az egész SSD-t)
miszter
-
MongolZ
addikt
"Ha van ketto ssd, ami kozott 10%-30% a kulonbseg, akkor abbol mar nem tudsz megallapitani semmit sem."
Ez nem igaz, valószínűségszámítás kérdése az egész. Persze, értem mire gondolsz, előfordulhat, hogy a tesztben kevesebbet elviselőnek hosszabb lesz az élettartama, de fordítva valószínűbb.
A linkelt fórumon a tesztelő is - ha jól emlékszem - a 830-asnál néha megszakította a tesztelést, de erre nem vennék mérget.
Szvsz mivel más nem készített akár csak hasonlót is, számomra ez marad az etalon.
Egyébként pont egy X-25-tel fordult elő, hogy a sok írás után nem adott életjelet, majd néhány hét pihenés után brahiból megpróbálta életre kelteni, és működött az SSD tovább (nem tudom, hogy meddig).
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
Látom nem érted a kérésemet.
Mutass jobbat.
Én nem találtam, ezért kérlek meg téged.----------
De hogy egy picit a gyorsított öregítés folyamatába és értelmébe belemenjünk:
Adott két SSD. Az egyik az általad leszólt módszerrel ki tud írni 500 TiB-et. A másik 20 TiB-et. Szerinted melyik a megbízhatóbb a gyakorlatban?
Aki meg tudja nekem mondani, hogy az ezzel (vagy akármelyik másik) módszerrel kimért adat alapján mennyit bír egy SSD, annak beny*lok tövig. De ettől függetlenül az arányok nagyjából valósak, a várható élettartam becsülhető.[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
Mondjuk azért annyi van köze a feszültségnek a púposodáshoz, hogy ha fordítva kötöd rá, akkor határozottan púposodik
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- kiváló állapotú 750GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemez .
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)