Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Tudom, hogy 12Mb a 9550 cache. Ne haragudj, ha azt feltételeztem, hogy elirás történt, mivel sokkal jobban illett a táblázat azon részébe a 9550. Másodsorban baromira messze vagyok attól, hogy az öcséd legyek..
. Talán fordítva. De te hívhatsz apucinak is..
.
To #75: Hát, cimbi, meglepődnél, mire képes egy jóképű 8400. Én is azt hittem, hogy a quad mindenható. De a Q6600 után majd másfél évre rá bejött egy 8400 nekem is. Meglepően keménynek mutatkozik. Akár tömizésben, akár játékban, kódolásban, szintetikus tesztekben, bárhol néztem. Jó néhány quadom volt. Volt közte két utas szerver, két darab ES-es quaddal. De a 8400-on nagyon meglepődtem. Ahova cache kellett, ott van neki 6 mega. Ahova meg órajel, hát az is van, alapon is eléggé magas. A fogyija is nagyon vonzó. Főleg alul feszelt állapotban, alap frekin. De ezt mostanában az AMD X2-k is tudják, hála az égnek. És ezt nem csak azért mondom, hogy meggátoljam Oliverda azon tervezett reakcióját, miképp előredől a fotelban, és az ölébe veszi bosszúból a billt..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest