Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Mar is ertelmesebb, mint a wolf2 720p/1080p
-
NandorHUN
addikt
Egyáltalán nem vészes.
-
gantum
tag
én 650-el próbáltam és jól ment, nyílván nem maxon, de amit ezzel mondani akarok, hogy tömegjátékot gyártottak, gyengébb gépeken is menni fog, mint az összes ilyen multis cucc.
-
Tyrel
őstag
Bétával játszottam 3570K + R9 390 + 2560x1440, pontosan már nem emlékszem de elég magas beállításokkal, és végig ki volt akadva az fps számláló 75-ön (ott fogta le a V-Sync, 75Hz-es a monitor).
Innen nézve azzal az ajánlottal kb. még fölé is lőttek, sztem elég jó a motorja, nagyon szépen fut... más kérdés hogy a játékélmény egy nulla volt.
-
Bjørgersson
félisten
i5-2400 vagy i5-7400 vagy R5 1600X? Érdekes párosítás.
-
HaZsolt
őstag
Nem durva a gepigeny
-
arc82
tag
Én megvettem,de itt akciósan a hardveren. 8 ezret megért nekem.Az elsővel sokat nyomtan ps4-en egy misét ez is megér.
-
duvi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11 üzenetére
Igen
Elég sokan előrendeltük már.
-
[Prolixus]
addikt
Úgy hallom a Raid rettenetesen rossz és egyébként is pocsék az end-game. Megveszi ezt egyáltalán valaki?
-
arc82
tag
Majd aztán meglátjuk mennyire is elég az ajánlott.Lehet 30fps 1080p
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mostanában több játéknál is előjött ugye a részletesebb gépigény (felbontással, meg beállítási minőséggel), szerintem ezeket kellene erőltetni, mert van akinek ez sokat nem jelent. Nyilván nem csak a 720p meg 1080p játszik már, így még csak azt sem lehet mondani, hogy utóbbihoz van az ajánlott gépigény.
-
anulu
félisten
az “ajánlott” sem vészes
-
oriic
HÁZIGAZDA
A hivatalos oldal nem ír erről részleteket, akkor betettem volna én is leírásba.
-
ribizly
veterán
És ismét egy 0 (vagy inkább -10) értelmű gépigény.
Milyen felbontáson, milyen beállításokkal és azokon mennyi fps-el lehet majd ezeken tolni? -
Ragnar_
addikt
Juhhé nem kell hozzá internet, tudtam, hogy csak a béta nem megy majd ADSL neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.