Hirdetés
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark05 eredmények
- Milyen Blu-ray írót?
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peter13
senior tag
válasz
Williamgrant #37 üzenetére
Ha nem itt látom, elsőre tuti nekem is ez ugrott volna be...tisztára mint amiket laboron használtunk anno
Egyébként nagyon nagy! (szó szerint is
)
-
Zen7
tag
Múzeumban megtekinthető?
-
Geri0325
csendes tag
válasz
alfamate89 #8 üzenetére
Igen nekem is ez jutott eszembe
durva a fejlődés... mondjuk nálunk még megvan egy nagyon régi gép és azon még ilyen 1 soros lcd van. A vállalkozó szelleműek kipróbálhatják
-
válasz
osztraksajt #31 üzenetére
Láttam ilyet régen, de azt hittem egy programozgató oszcilloszkóp!
-
zdanee
őstag
Nekem is van egy nagyon hasonló. Most látom, hogy a képek eltűntek, de majd pótolom.
-
^Clown
addikt
Nagyon kéne
-
Alchemist
addikt
válasz
Csekély 10.5 kg...
-
tecsu
addikt
válasz
-
Chaser
legenda
válasz
-
osztraksajt
őstag
válasz
Williamgrant #29 üzenetére
Volt C64 "laptop".
Nekem van is egy, csak sajna gyengélkedik de majd hamarosan rászánom magam és megcsináltatom.
-
-
forandor
tag
Mennyivel mutatósabb lenne, ha a buszokba C64 került volna.
-
-
-
Misi1979
őstag
Nekem még elvileg tollbetétek is vannak bele.. vadiújak, bontatlanok
Mondjuk nemtom nincsenek-e beszáradva, alsó hangon is 20+ évesek
-
-
Chaser
legenda
...Quasar - HK 2600TE néven is), ami persze külsejében távol áll _a_ mai notebookoktól, de mégis sokkal több a közös vonás bennünk, mint egy számológéppel, amire inkább hasonlít első pillantásra.
eddig olvastam
-
bijesz
aktív tag
Szerintem azért azt kicsit meredek lenne gondolni, hogy így néztek ki a laptopok 82-ben,
Volt ilyen is,
Az XT alapú Grid Compass is 82-ben jött ki és annak már értelmes alakja van, -
wolruf
őstag
válasz
osztraksajt #6 üzenetére
Nekem is van egy, csak a nyomtatója nem megy
De a többi része igen. Nagyon szerettem, bár már ,,öreg volt'', amikor hozzám került, csak a gyűjteményem része.
-
törölt tag
Nem is tudtam h a buszos EMKE jegynyomtatógép ilyen régi. Én azt hittem h 90-es évekbeli. Az tuti h a klaviatúrája olyan mint a képen lévő cuccé.
Én a 80-asból még kis gyerekként a csattogós mechanikus volán jegygépre emlékszem (Almex márkájú), tavaly láttam h Újvidéken még használják, a zsír új buszokba is az van beépítve. (Szabadkán meg a 40+ éves guruló hulladékok vannak elektronikus jegyrendszerrel felszerelve szóval vicces) -
pomorski
őstag
És tényleg... Majd ha 30-50 év múlva visszatekintenek az akkori fórumozók erre a jelenlegi korszakra, akkor majd biztosan elborzadnak, hogy mi képesek voltunk mindenféle ótvar core-i gépeken játszani/dolgozni/programozni, stb.
@ dhr : Nekem csak a csattogós lepke rémlik, azt használtuk az Egymillió lépés Magyarországon műsor eljátszásához.
-
tecsu
addikt
Az akkori tulajok összef*sták volna magukat egy ún. manager calculatortól. :-)
Tök jó lehetett egy fél kilós gépet magaddal vinned, hogy "bármikor megnézhesd", hanyadika van vagy a taxiban rájössz, nem csináltál adóbevallást, de itt a 26 karakteres csodamasina. :-D -
alfamate89
tag
Egyetemen most tanultuk G kódok bevitelét egy szintén 80-as évekbeli EMCO marógépbe. Ma már fel van vértezve egy monitorral, ahol látom konkrétan az egész kódot, hogy mik vannak a memóriában, de régen erre csak 1 1 soros talán 4-5 digites kijelző szolgált, az aktuálisan bevitt adat kijelzésére. Hihetetlen. Akkor tényleg csak a program futása közben derült ki a hiba.
Ez jutott eszembe erről a gépről.
-
PHM
addikt
Ezt, illetve ennek licencelt változatát a Híradástechnika szövetkezet
gyártotta HT PTA-4000+16 néven.
Nekem még az első verziós, 4+4 KB-os kütyüm van. -
Micsoda masina
-
jFox
addikt
A Sharp-nak is volt valami hasonló motyója. Csak tán nagyobb kijelzővel. Annó de szerettem volna egy olyat.
-
Alchemist
addikt
'82-ben ez egy csoda volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Panasonic RL-H1400 hordozható számítógéphez cartridge-ket, sőt akár egy mini nyomtatót is lehetett csatlakoztatni.
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest