Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
bameg ez de parrantós lesz, ezt este fülessel egyedül tolni, kb egyfolytában állna a szőr a kezemen
-
wednesday
őstag
Biztos több utalás is lesz a régebbi részekre. A 4. rész is tetszett nekem, bár sokak szerint nem az igazi. De önmagában nem volt rossz, pláne a mai alkotásokhoz képest meg egyenesen kiváló.
Most már egyre biztosabb vagyok az epizódikus formában, nem csak találgatás ez szerintem. A Hills is ezt akarja jelenteni. Mert eddig fogalmam sem volt mi szükség erre a plusz betűre.
-
Liquid Snake
aktív tag
Nagyon jó! Már alig várom!
-
kengyel
nagyúr
Ebből nem sok minden derült ki
-
wednesday
őstag
válasz
horkovy24 #18 üzenetére
Igen, ez az epizósdi nekem sem tetszik.
Remélem ez legalább azt jelenti, hogy egy összegyűjtött "évad" sokkal többet nyújt egy komplett játéknál.
No meg azt is remélem, hogy a régi részek hangulata visszaköszön majd. Történetre, fejtörőkre gondolok. A Silent hill-be az volt a jó, hogy az ijesztő atmoszféra ellenére az embert hajtotta a kíváncsiság, hogy rájöjjön "mégis mi folyik itt"?
-
Šolaire
veterán
Én még xbox classic-on játszottam a 2. résszel. Olyan apró dolgok voltak a legfélelmetesebbek mint pl amikor az ember átment egy szobán a bent lévő tv nem üzemelt,mikor visszatértem a tv be volt kapcsolva persze adás nem volt benne csak zúgot mellette pedig egy hatalmas vérfolt amin látszott hogy valakit egy iszonyatos nem evilági valami széttrancsírozott majd elvonszolt. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy az ilyen apró dolgok sokkal jobban hatottak lelkileg az emberre mint az ilyen hatásvadász ijesztgetések. Attól félek hogy csak a mostani divatot próbálják meglovagolni,de ne legyen igazam.
-
sagesz93
addikt
Köszönöm szépen, nekem ennyi elég is volt a játékból
-
- = Zk = -
félisten
űb+
-
wednesday
őstag
válasz
horkovy24 #10 üzenetére
"Walking Dead-ből mint főszereplő egy Silent Hill-ben?! Én jobban szerettem a friss úgymond ismeretlen új főszereplőket akiknek a történet során megismerhettük a történeteiket."
Miért lenne ez most másképp? Tudsz valamit a főszereplőről? Nem egy párhuzamos dimenziókapun esett át Daryl Dixon, hogy rádöbbenjen itt nem zombik vannak körülötte már.
Az arcát (hangját) adja a játékhoz. Egyébként kíváncsi leszek ezt TPS vagy FPS nézetben fog e maga a játék futni.
-
Def26
félisten
Multicím vagy csak ps4?
-
törölt tag
Ez is bekerült a "játékok amikkel sosem fogok játszani, mert nem akarok szívrohamot kapni" dobozkámba.
-
mlinus
őstag
ez engem nem fogott meg, ez a trailer kb olyan volt hogy "pakoljunk bele minnél több furcsaságot aztán meglássuk mi lesz"
de a játékot nagyon várom.
-
ViharVadász
őstag
Elég durva Trailer lett. Azt hiszem ezt is csak YouTube-n merem "végigjátszani".
-
horkovy24
senior tag
Nekem azért vannak aggodalmaim a játékkal kapcsolatban! Norman Reedus a Walking Dead-ből mint főszereplő egy Silent Hill-ben?! Én jobban szerettem a friss úgymond ismeretlen új főszereplőket akiknek a történet során megismerhettük a történeteiket. De ez még csak az egyik része a dolognak a másik az a bizonyos plusz s betű a Hill szócskának a végén. Nagyon attól tartok hogy ebből is csak egy ilyen epizodikusan letölthető szarságot akarnak majd csinálni. Ami azért valljuk be eléggé elrontaná magának az egész játéknak a varázsát persze ezt csak azok éreznék igazán akik az első résztől végigtolták az összes részét a játéknak mint például én is. Nagy Silent Hill fan vagyok. De most per pillanat az egyetlen konzolom egy Wii U és megmondom őszintén hogy mikor erről a játékról meghallottam az első híreket nagyon elgondolkoztam a Wii U mellé egy PS4 beszerzésén. De egyenlőre úgy vagyok vele hogy azért még várok a dolgokkal mert nem tudom mi is fog majd ebből a játékból ki sülni. Mert valljuk be azért mostanában egyre több játéknál lehet azt észre venni hogy nagyobb a füstje mint a lángja még akkor is ha igazán nagy címekről van szó.
-
satz18
őstag
Egy királyos volt. Az első 3 nagyon tetszett, a 4 még szódával, azóta viszont hanyagoltam a sorozatot. Lehet itt jött el az újra elővétel pillanata.
-
Geller72
veterán
" A videó érdekessége, hogy nem konkrétan a készülő remekműből származik, hanem egyfajta elképezése a ránk váró szörnyűségeknek."
L.O.L. -
aizen92
addikt
Nope,nope,nope.... NOPE!
Ez naaaagyon beteg!!!A végigjátszás után a creditek előtt ki kéne rakni egy ilyet: Kérjük játék után azonnal keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.
-
atike
nagyúr
Nagyon durván jó! Visszaadja a világ hangulatát nem gyengén...
Igen, kellően beteg...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon beteg lesz úgy érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legújabb előzetes nem a játékból származik, inkább csak azt mutatja be, hogy milyen borzalmakra számíthatunk a széria új részében.
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest