Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBorg
tag
A megcélzott vevőkör: [link]
-
Csak a miheztartás végett egy vélemény a HeadMania-tól: [link]
I’ve also had the chance to listen to some full sized headphones from final audio, the Sonorous IV and X.
The IV sounded quite nice and enjoyable and actually I wouldn’t mind to spend more time with it, but Sonorous X was kind of a disappointment.
When I heard what was its price tag, I expected much, much more than it managed to offer.
Ennyi
-
Auratech
őstag
válasz
Fitzgerald #91 üzenetére
nem1xű belyárni nyelv tanórára, ha irogathatnákom van a'sztán
fálynekeda ...
Ne kívánd, hogy ékesszólással pallérozott stílusgyakorlattá emeljem válaszom.
A péntek esti poszt ne legyen riposzt. Csak hülyültem. Igyekszem helyesdeden fogalmazni. Amúgy. -
Auratech
őstag
eccerü. Meg kell hallgatni. Asztán pofázni De asztán!
-
válasz
Fitzgerald #83 üzenetére
A cofidis meg segithet rajtad
-
wolfman
veterán
Kár azon vitatkozni, hogy jó ez vagy rossz, kell, nem kell. Ezt is gyűjtők és Audiofil zenekedvelők fogják megvenni (akiknek AudioFÜL-ük van
). Ha minőségben hozza az árának megfelelőt és mellé kellő támogatást kap (mert szerintem ennyiért már teljeskörű szervyíz és cseregari járna).
Viszont van még drágább is a nap alatt! De már ezt is hozzávaló erősítővel érdemes hajtani, nem egy középkategóriás házimozissal.
-
Fitzgerald
veterán
Gondoltam veszek egy ilyet, de a Tirexi csak egymillió kettőt tud most kölcsönadni, szóval mégse.
-
Secunda
csendes tag
Jól értem, másfél milliót fizetnek, ha felveszem ezt a f*st?
Nagyon ronda, headset sincs, tesznek meg az emberek jóval mocskosabb dolgokat is kevesebb pénzért, szóval ha csak hordani kell, akkor vállalom.
PM-ben várom a forgalmazó / gyártó jelentkezését.
-
SkyLine3000
addikt
És ez a másfél millió mi? Spanyol peseta, vagy olasz líra?
-
Nem is veszes az ara. Karira a gyerkocoknek veszek majd egyet-egyet
suliba nekem minosegi zenet hallgassanak...
-
Ez elképesztö,azért mindennek van határa,már az is kiakadtam,hogy a Mediában egy Denon füles 400 ezerbe kerül,de ez.Ép eszü ember ezt nem veszi meg.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Ide vele☺
By.: Johnny -
apatyas
Korrektor
Remélem, hogy kényelmesen lehet vele utazni, ha már ÜBERprémium
Hülye szavak, és a kisajátított jelentések. Ablakok operációs rendszer, Picipuha vállalat, stb.
-
rulla
tag
Az ilyet rá kell kötni a 36 milliós Vizio tévére, hogy egyensúlyban maradhasson az univerzum.
-
Reggie0
félisten
Miert lenne felesleges v statusszimbolum? Egyszeruen vannak emberek akik megszoktak, hogy egy-ket nullaval tobbet keresnek es fizetnek mindenert. Nem havi 300at keres, hanem havi 3 milkat, nem havi 80-ert berel lakast, hanem 800-ert, nem orankent 15-ert megy prostihoz, hanem 100-ert, es nem 150ert vesz hifi fejhallgatot, hanem 1.5 misiert. Egyik sem feltetlenul statusszimbolum, hanem ilyen kornyezetben el.
-
Sicilian
addikt
Egész pofás darab, tetszik !
-
redwhite78
aktív tag
Vettem kettőt.
-
macman507
aktív tag
Kevesebbért is tudok olyat venni, ami nyomja a fülem
-
Mr.Csizmás
titán
ahahahaha
beats füles dolcsegabbana kiadásban
-
pomorski
őstag
Hát olyan haverom nekem is van... Egy hónapja említette, hogy egy autóban (mert azt is javít számítógépek/elektronikai cuccok mellett) el volt romolva a sofőr ülés légzsákjának kábele. Ezt ő régi mátrixnyomtató szalagkábelével pótolta és minden rendben volt. Mostmár egy kicsit félek is ettől a haveromtól...
-
jedis
senior tag
Hát egy ilyen cuccost, a legmenőbb szervízben csináltatnék csak, ahol félmikás "vejderpálkával" forrasztanák össze mikroszkóp alatt, szálanként, 28 karátos arannyal !!!
Vagy átvinném a hevarhoz, és egy sörért megjavítaná. Szétvág; leblankol; drótvégek kézzel összeteker; Tecskós fekete szikszalag, osszhaggyszójjon !
-
Te elolvastad a cikket? Erről a fejlhallgatóról süt hogy nem a hangminőség volt az elsődleges szempont a megalkotásakor! Titán diafragma, meg Balanced Air Movement, ezektől lesz jó hangja egy fejesnek.
És olvasd már el a hozzászólásomat mégegyszer. Egy szóval nem állítottam hogy szar hangja van, csak annyit, hogy a külsőségek és technológiák hangsúlyozása tipikusan a túlárazott termékeknél fordul elő. És nekem ez az érzésem ezzel a fejhallgatóval kapcsolatban is. Egy vélemény. Érted? Vagy nem lehet saját véleményem?
-
elefant
őstag
válasz
guriga1234 #36 üzenetére
Hála a jó égnek igen!
-
guriga1234
addikt
Eddig csak én vettem észre, hogy a fejhallgatóra nem Sonorus, hanem Sonorous van írva?
Ennyit nem ér, de még a negyedét sem.
-
pomorski
őstag
Minden elromolhat és minden el is romlik. Persze ha tied a lottó ötös, akkor ez kevésbé izgat, legyen akár szó a Ferrari-ról, vagy a fejhallgatóról.
-
pomorski
őstag
Ha a lottón megnyerném az ötöst (az ötöslottón), akkor sem vennék ilyet.
-
Hogyhogy mivel? Ugyanúgy csavarhúzóval és pákával. Varázspálcával kéne? Vagy ennek miért van jelentősége?
Ha akarod, otthon meg tudod javítani, ha nem akarsz vele bohóckodni, a szerviz elvégzi helyetted gari után is. Ha volt másfél milla a fülesre, nehogy ne jusson 20 pénz egy kábelcserére.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
egyebkent voltak ilyen tekintetben vaktesztek.
a Sennheiser Orpheus jellemzoen Xelt a HD800al. szoval kb 1000 euro fole nincs ertelme menni nagyon audiofileknek sem.
-
Kékes525
félisten
Ennyi pénzért elvárnám, hogy szép is legyen. Nekem pedig ez nem tetszik.
-
khron78
őstag
Ha a kábele megtörik, akkor meg mehet a levesbe.
-
Ez is csak iso szabványfejre való? Másfél millába nem fért bele egy csukló a pánt és a kagyló között? Kinek akarják ezt eladni? Ennyiért csak olyan vásárol fülest, aki előtte kipróbálja, és kényelem szempontból is megfelel.Benéztem, van csukló, tényleg AKG K1x0 jellegű kardános megoldással. Tulajdonképpen külsőleg az AKG 44 éve használt formájának a nyúlása. Meglátjuk, mit tud ennyiért.
-
Kékes525
félisten
válasz
Pro Koryak #17 üzenetére
Tetszik a besorolásod!
-
Ez van olyankor, mikor a minőségi anyagok és a remek fantázianevű technológiák kihangsúlyozására fókuszáló marketing bullshit próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy a végeredményként elért hangminőség köszönőviszonyban sincs a termék árával.
Szerintem a fejhallgató topik sokatlátotthallott szakijai ennek az árnak a töredékéből építenek jobb hangminőséget produkáló láncot. -
Pro Koryak
addikt
ez az úgynevezett "Anyátok pi..áját" kategória.
kapsz nyomi fémet meg sorszámot és kerámiát.
-
Kékes525
félisten
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
Nekem már a HD800 is sokba kerül. Ennyit biztosan nem adnék érte.
-
Old FatBoy
aktív tag
húúú! már alig várom az október végét!!!
-
gmaci78
tag
Már rendelem is.
-
Zimmy88
tag
Blútuszos nincs?
-
Amcsiba a nagy énekesek tuti ilyennel mászkálnak.
-
XuChi
addikt
Ezen már tuti jól szólnak a jutyubról letöltött mp3-ak
-
gerii
addikt
Jó kis haszonkulccsal dolgozhatnak
-
válasz
LackoMester #6 üzenetére
Ööö, mégis leírnád, miben hasonlít? Van rajta fekete meg bronz szín?
-
BBorg
tag
1,5 millió ?
Basszus ... ! -
LackoMester
addikt
Ahogy ránéztem a képre tudtam, h. láttam már hasonlót, és igen Akg K121. Jó persze, nem egy kategória meg minden, de akkor is erre hajaz.
-
Blindmouse
senior tag
Ilyet kérnék, nem HD800-at.
Ja mégsem.
-
wolfman
veterán
válasz
SamWarrick #1 üzenetére
Na, ki visz ilyet fejhallgató találkozóra?
-
elefant
őstag
válasz
SamWarrick #1 üzenetére
hát igen, a headset holmarad!
-
SamWarrick
csendes tag
Gagyi. Nem is gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)