Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz cyberkind #47 üzenetére

Én is ezen értetlenkedem, konzolokon már kb 3 éves fejlesztési munkák jelennek meg a "csoda" GCN-re, ráadásul az erősebbikre intel, nvidia, directx "hármas ördög" nélkül ugye, a másiknál is csak a directx-hez való igazítás figyel be. Ehhez képest semmivel nem mutattak többet mint ami minimálisan elvárható egy új konzoltól, az igen elavult vga-mat még nem tudták érdemben lelépni...kínos.

Tehát ott a színtiszta gyakorlati példa a ps4 személyében, semmilyen zavaró tényező, ott a tiszta amd powert látjuk. Aki nem ebből a gyakorlatból indul ki hanem máig hisz a papírosnak, az hatalmasat fog koppanni. Az AMD-nek sem az az érdeke, hogy senki ne cseréljen vga-t hanem a 7-es széria gyorsuljon mittomén most mit mondanak, 500%-ot :D . Nagyon elvitték a málnásba a sok AMD tulajt, személyes véleményem szerint ez a hittáplálás inkorrekt dolog egy szakmai oldalon.

Azt kell venni mindig ami éppen a legmegfelelőbb, én is várom az új AMD szériát hátha lesz jobb modell a 960-asnál, vagy miattuk jön a 960ti...csak jönnének már az új AMD-k...nekem ez hatalmas nagyképűség hogy azért nem jönnek mert nincs hova fejlődni. Ugyanmár, ha más nem akkor optimalizálással a sokat szidott fogyasztáson tudnának javítani, meg gyártási költségeken csökkenteni és olyan árelőnnyel adni a termékeket hogy a magamfajta is rohan a boltba érte. Nekem volt AMD-m régen, semmi bajom nem volt velük, szívesen vennék újra.

• nonsen5e

veterán

Ez a driver téma akkor nagy bullshit, hogy az csak na. Milliószor ki lett vitatva mostanában is a fórumon. Érdekes, hogy az eredmény mindig ugyanaz: 1 valaki felveti, hogy szar (akinek jelenleg nincs is olyan kártyája); majd 50 tényleges felhasználó jön vissza azzal az eredménnyel, hogy neki semmi baja nincs vele.

törölt tag

Full HD-nál nem áll meg a világ. Ahogy emeled a felbontást, úgy lesz egyre inkább kiegyenlített a két kártya teljesítménye, sőt, három monitorral már a 290X egyértelműen jobb. Kellemetlen, hogy az nV a sok nyirbálás ellenére is csak 2560x1440-ig tartja a lépést a jóval öregebb Radeonnal. Márpedig egy korrektebb 27"-es monitor felbontása ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák