- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
veszel akkor 140-eset és kicsit lereszelsz belőle
amúgy a fene megette, ha kirohad belőle a venti garidőn belül... 2éves a chieftec-em... és még csak nem is 12centis venti van benne, de olyan halk, hogy szinte hallani sem lehet... (1hete teszteltem magában, mert azthittem az döglött meg és először tényleg azt hittem, hogy rossz és nem forog a venti sem... aztán a kezemmel éreztem, hogy kavar ezerrel, de hangja az nuku...) aki meg villogni vesz ilyet, az úgyis lecseréli pár éven belül, mert "kimegy a divatból"
-
mephi666
nagyúr
hát elég "dark" gépet össze lehetne már rittyenteni... a múltkori evga lapot még belevágni a gépbe meg valami szép sötét xfx/evga gtx295-öt, ramból is valami nagyon exkluzív feketét... meg lényegében mindenből...
aztán nesze neked világválság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest