Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ezek normál időtartamon belül elnyűhetetlenek... én a Samsung 470-re totál nem vigyáztam, gyilkoltam mindenféle durva PS cache-el, és olyan a wear-je mint neked. 200 -> valami 32000-ig még él
Most van egy 850 EVO is, remélem hasonlóan jól fogja bírni
(#32) haddent: Utánaolvastál ugye? A TRIM miatt volt ez a probléma... (Nem a lassulós!!! 840-es botrány, arra mai napig szerintem nincs igazi megoldás, ez tényleg a Samsung sara) ugyanakkor nem csak a Samsung volt érintett hanem egy csomó másik SSD-t is blacklistre raktak, amik szerverben nem voltak biztonságosak Linux alatt. Azért ez ciki, mert itt konkrétan adatok veszhettek el emiatt. Windowson nem jött elő a probléma, tehát átlag usert nem érinti.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Gondolom elő fog jönni majd itt is... emlékeztek a Samsung 850 SSD TRIM botrányról?
http://prohardver.hu/hir/ujabb_problema_bizonyos_samsung_ssd_trim.html
200 HSZ-en keresztül ment a szaraSamsungozás... ruhákat megevő mosógéptől kezdve, gyilkos botmixeren át, adatelnyelő SSD-ig
Végül a nyomozás lezárult: UPDATE July 17:
We have just finished a conference call with Samsung considering the failure analysis of this issue. Samsung engineering team has been able to successfully reproduce the issue with our latest provided binary.Samsung had a concrete conclusion that the issue is not related to Samsung SSD or Algolia software but is related to the Linux kernel. Samsung has developed a kernel patch to resolve this issue and the official statement with details will be released tomorrow, July 18 on Linux community with the Linux patch guide. Our testing code is available on GitHub.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest