Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
200k-ért uk. amazonról plusz akksi, kártyaolvasó és 128 gb kártyával jött.
Ma próbáltam ki, 1 órát bírt ki 1080p 60fps-el, mellöv és óra csatlakozással, igaz előtte nyomogattam kicsit.
Csalódás nekem ez a kamera, de még nagyobb csalódás a virb edit, amihez egy erőmű kell, hogy exportáld a videót mp4-be. Ma 16.20 kor indult és most jár 59%-nál (1080p/60fps, medium) kb.50-55perces videó.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
nem tudom, nekem sem viccnek jött le
a sima smiley nem úgy jön át, ellentétben a nagy vigyorossal vagy a fogatlannal[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
csizo13
tag
Nekem a kedvencem lett. Ja, nem vagyok motoros. Garmin b*zi vagyok.
Jó lesz majd kiabálni az utcán, ok garmin take a photo vagy stop recording, a gyerek (aki éppen használja) szintén üvöltözik: ok garmin start recording!
Magyarországi ára még nincs, de nagyon remélem olcsóbb lesz, mint külföldön.... . -
Márton
nagyúr
Hát, ezzel a formával nem lesz a motorosok kedvence..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest