- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weazus
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok jártas a prohardver fórumain és egy rendes GYIK-et se találtam, ezért hozzátok fordulok segítségért.
A pontos menetére lennék kíváncsi, hogy milyen biztosíték van arra, hogy a termék amit meg szeretnék vásárolni azt meg is kapom a pénzemért cserébe?
Kifejtve: Én elutalom a termék szállítási költségét majd utánvéttel átveszem 1 foxpost automatából, igen ám, de azt előre nem tudom megnézni, hogy mi is van a foxpost automatában akár 1 lyukas zoknit is elküldhet a dobozban.Emiatt fordulok hozzátok, kérlek írjátok le ti, hogy csináljátok és, hogy amit fent említettem miért nem úgy van ahogy én azt gondolom, ha pedig mégis így lenne akkor ilyen esetben mit lehet tenni?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha időt szántok rám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Brave
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged