Új hozzászólás Aktív témák
-
Na majd meglátjuk ,hogy többet ér e mint amikor a Siemensel közösen gyártották öket
-
nuke7
veterán
hát figyelj... ezt szerintem elhamarkodottam mondod, ha még nem volt szerencséd ehhez a géphez. az én tapasztalataim szerint a HP most nagyon elszállt az áraival, messze nem ad annyit mint amennyibe kerul. (minőség,teljesítmény, stb.)
a fuji-nak itthon nincs jo híre, de csinálnak nagyon jo gépeket...
és szerintem a nagy gépbe a kétmagos kicsit gyengus, de az nvidia video se az igazi...
akinek erős proci kell, vigye négymagossal -
rootkiller
őstag
válasz
Elijah Baley #4 üzenetére
Jaja, W700as nekem is nagy kedvenc, bár számomra nem lenne értelme, így inkább vennék egy X301-et, azt könnyű cipelni, és minden igényemet kielégítené, csak sajnos az is nagyon drága, szal ha lesz új notim, akk valszleg MacBook lesz amcsiból, mert ott egész occsó.
-
Elijah Baley
tag
He vennék laptopot..., akkor azért csak Alienware-féle vagy legalább egy Lenovo W700 kellene......, na de ennyit mobil gépre
-
szuper-t
őstag
WÁÁÁÁÁÁÁ
az az utolsó Fuji olyan mint a HP Omnibook Xe3 ja
nekem kell egy olyan bár biztos vagyok benne h minőségre nem közelíti meg a Hp-t -
Geönczy
aktív tag
Ha már DTR gépnél tartunk akkor nem T6500-t kéne bele hanem T9800-s.
Többre mennének vele, meg a vevők szemében is vonzóbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest