Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kb. mennyibe fáj a G400? RAM és flash adatokat közölhetsz már előre, vagy ezek még titkosak? Előbbi inkább fontos az iGO8 miatt.
Kicsit későn, de belátta az LCP Systems is, hogy a Mio új üzletpolitikájával igenis csökkenni fognak az eladások, mert egyre kevesebb embert lehet a régi névvel és nagy hallgatással átverni. Gondolom, az üfsz. terhelése is jelentősen megugrott a Moov széria eladásaival.
Örülök, hogy lépnek.
Most nézem, már kapható, sorry a kérdésekért.
-
-
Shutdown
csendes tag
Amit láttam Logic Gear készüléket az egy 4,3"-os navi volt 400MHz-es procival és 2GB belső memóriával. Láttam 7"-os terméket is de szerintem idétlenül nagy a kocsiba. Mondhatni nagymama navigáció
Az anyagára most nem emlékszem. Milyen gondok lehetnek vele? Erre nem is gondoltam.
Szerintem az ember kiteszi a szélvédőre az adott készüléket és nem nagyon piszkálja.
Az érintőképernyő emlékeim szerint jól működött.
Ha születne cikk a LogicGear és az Iconx cuccokról egymás mellett az király lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már lehet kapni az Iconx-et? Miért titkolják az árát? Brutál alacsony vagy brutál magas ára lesz, kezdek izgulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest