- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nekem amúgy egy ilyen gép lenne tökéletes, leválasztható billentyűzettel és érintőkijelzővel.
A teljesítmény több mint elég lenne! -
Peterson_
addikt
Nyálcsorgató.
Cyberpunk#22:
-Nemhiszem...elég nagy az az előny -
AS
félisten
Ez tényleg jó lesz
-
Torry
addikt
válasz
Gadgetfan_ #33 üzenetére
De ez gyakorlatilag egy laptop ha hozzácsapsz egy egeret+bill-t plusz ugye fullos tablet funkcióval.
-
=WiNTeR=
senior tag
Igazából egyetlen hibája / hiányossága van ennek a W700-nak, mégpedig, hogy nincs plusz aksival ellátott dokkolóbillentyűzet hozzá, úgy mint a W510-nél (nameg egy Wacom pen szerűség se ártana).
-
Gadgetfan_
senior tag
Jó kis cuccnak tűnik, bár még mindig a 150 ezres a lélektani határ felett van, amit én egy tabletért kiadnék, de már alakul.
-
moleculez
veterán
jooo lesz ez, varjuk
-
zord01
senior tag
Ez bejövős cucc...
-
Gyula88
tag
Nem gyenge :-)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
janos1988 #21 üzenetére
Hát azért nem teljesen ugyan az, mivel ebben nem ARM alapú a proci. Ugyan az a rendszer fut rajta mint az asztali gépeken fog. S futnak is rajta a rendes desktop rendszerre írt programok. Nyilván csak én látom ennek az előnyét.
A standard, és olcsó tablet gondolom itt a kínai Android-os gépekre gondolsz, hát azért azok totál más dimenzió.
-
janos1988
addikt
Végül is, a videón semmi olyan dolog nem látható amit egy standard és olcsó táblagép ne tudna.
-
mani17
tag
Ha csak arra gondolok hogy ahol lakom kapok egy hp 630-ast i3-as procival 500gb hdd-vel és 4gb rammal 375€-ért, akkor sokaknak elhetne gondolkodni hogy megéri-e a felárat a full hd és a touch, mert részemröl nem!
-
=WiNTeR=
senior tag
Annyira jó lenne, ha tényleg 600EUR lenne, brutálisan lenyomná a többi W8-as tablet árait, az Acer meg eladna belőle egy pillanat alatt néhány milliót.
Egyébként nem Core i3-3217U proci van benne?
-
gzbotii
nagyúr
Acer tud komoly gepet is csinalni?
-
Gusztáv
addikt
Na ez a beszéd, erre kénytelen lesz a többi gyártó is reagálni. Ilyen ár fölött az Atomos gépek életképtelenek lesznek, reálisan kb 450 euro-ért még talán elmennének.
-
margithid
veterán
Az a baj, hogy itthon igy is 200k felett lesz, pedig jó kis cucc nagyon!
-
leslie_smith
aktív tag
Komoly gép.Jó ár.Csak nekem nagy lenne.
-
Hobbbyt
őstag
Nekem Tabnak már ez a 11,6" meg ~1kg már soknak tűnik, a 10" és 600 grammnál is néha úgy érzem, hogy lehetne kisebb is.
De ez a 600€ kezdő ár, nagyon nagyot szólhat ha nem rontják el valamivel.. Az egész tabletpiacot megmozgathatja, hisz pl. a jóval gyengébb (de amúgy nagyon jó) Asus Transformer család leszállhat a magas lóról és kénytelen lesz pónira pattani.. Aminek mi csak örülhetünk
-
jhany
csendes tag
Alakulgat......
-
vinczepapa
csendes tag
Elég vaskosra sikerült....
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
Nincsen, olyan csak a W510 -hez van, ehhez csak az asztali dokkoló létezik (egyelőre, ki tudja nem e jönnek ki eggyel).
-
RaveForce
veterán
azért ez erősebb lesz, bár drágább is
[link]
-
Oppenheimer
nagyúr
Na egy ilyen kéne nekem! Ehhez nincs rendes billentyűzetes dokkoló?
-
tjb007
nagyúr
Ez több mint jó ár főleg ha azt nézem, hogy az RT -s ASUS TF600T nettó 600 dolláron fog kezdeni dokkoló nélkül (ami plusz nettó 200 dollárba kerül és még akkor a nettó 800 dolláros Atomos TF800C -ről nem is beszéltem).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Hát ezt kérdem én is, kétlem, hogy mostanában.
-
bongeszo
aktív tag
Ez igen komoly cuccnak igérkezik...
-
Pete55555
addikt
Korrekt gép, korrekt ár.
-
Armagedown
őstag
Amd platformos táblák mikor lesznek ?
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz az ár. Egész kellemes kis gép lesz ez. S szerencsére nem valami Atom-ot pakolnak bele ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest