Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ChingChang #28 üzenetére
Vagy beregisztrálsz a vásárláskor használt mail címeddel a humble oldalán és ott a link a lap alján amin eléred a játékokat.
Én kitöröltem a mailt véletlenül, de a fiókomba belépve ott virított az új kód. -
Samus
addikt
Hozzáadódott a "C" Bundle, Metro 2033, Risen és Sacred Citadel. Ha valamelyik megvan, nem jár ajándékpéldány belőle, egy kód van a bundlihoz. Aki ezelőtt megvette, akár csak 1 dollárért, az ha visszamegy a saját oldalára (ami mailban jött, "Your Humble Order is Ready" címen), mint mindig, ott találja a plusz sort. Aki viszont még nem vette meg, már csak akkor kapja meg a "C" csomagot, ha átlagon felül fizet. Bár ha jól tudom ez eddig is így volt.
-
Föcsök
aktív tag
Hogy nem olvastam én eddig ezt. Gyanús is volt, hogy nem hallottam róla, más meg igen, aztán nagy titokban tartottam, próbáltam is szemét módon nyerészkedni vele
, de hagytam a francba. Megvettem magamnak az 5 dolláros packot aztán hagytam. Nagyon jó a saints row 3 összes dlc-vel, nagyon jópofa játék.
A többit valószínűleg már nem fogom kiakasztani, mert vagy még annak idején virágboltos demókat kipróbáltam, vagy mert nem érdekel. A Dead Island-nak adtam még egy esélyt, de túl hosszú és nyomasztó nekem. Köszönjük hogy megosztottátok velünk, ez az oldal ment is a könyvjelzőkbe, figyelni fogom minden héten, hogy mi folyik most már ott.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Esetleg a Humble Weekly is érdekes lehet.
Men of War
és
King's Bounty -
Nem terveztem megvenni az 5 dolláros csomagot, de a Saints Rowot reklámozó néni nagy rajongója vagyok
-
elithun
őstag
Köszi a hírt, gyorsan lecsaptam rá!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #21 üzenetére
Megkapjátok, én a 2. Bundle óta követem, mindig rendben volt, ez nem sorsolásos rendszer.
Esetleg néha késnek kicsit a kulcsok, ha leterhelt az oldal.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
BomiBoogie #20 üzenetére
Köszi!
Tegnap 2 példányban vettem meg, egyet magamnak, egyet meg rokonnak (Gift Code). Remélem mindketten megkapjuk, nem lenne rossz, még ha a Metro 2033 már meg is van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kriszpontaz #19 üzenetére
Fogsz kapni mail-t, ha bővítenek, ne aggódj.
-
vizibal
tag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Oké, így már megtaláltam. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Jók ezek a Humble Bundle akciók, olcsón vehet legális játékot az ember. -
quailstorm
félisten
-
vizibal
tag
A második steam kulcs aktiválásakor csak a Dead Islandet adta hozzá a játékkönyvtáramhoz, pedig a honlap szerint a SR:TT - The Full Package DLC is hozzátartozik. Benéztem valamit?
-
Kanczy
veterán
Megvettem, köszi, hogy szóltatok
-
szabi41
csendes tag
Ha most megveszem a jelenlegi akciós játékokat később megkapom a bónuszokat ?
-
D_r_u
tag
Úgy néz ki, a Risen 1, a Metro 2033 és a Sacred Citadel lesznek a későbbiekben hozzáadott bónuszok. [link]
-
törölt tag
-
Samus
addikt
Bánom, hogy megvettem a Dead Island GOTY-t Steam Summer Sale alatt...De mindegy. Ez az eresztés egy komoly bundle, a Riptide pedig meglepő, kicsit több mint 5k, és kapsz érte öt játékot, amiből egy szinte most jelent meg. Meg is lepődtem, mikor csak egy kulcs jött
-
WayneGace
őstag
Azért jó az ilyeneket hírben is megjeleníteni, mert a az ilyen eladók legalább kénytelenek megvárni az akció végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- Subaru topik
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest