Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Meg ismerkedem a GT2 Pro-val, az elso benyomasok nagyon jok. Amit viszont hianyolok ... Az a holapatolas workout.
Idoszeru lenne...
-
DNReNTi
őstag
Na. Hosszas vakarozas utan megrendeltem egy pro-t szilikon szijjal.
-
DNReNTi
őstag
válasz
zsole84 #3818 üzenetére
Koszi, en is erre gondoltam, de kellett a megerosites. Kozben kicsit olvasgattam meg es lehet egy GT2 Pro lesz a nyertes, vonzo a a luxi kulso es az NFC. Ahogy nezem az alapbol valami fancy szilo szijjal erkezik. Kicsit mondjuk combos a kozel 70k-s ar - foleg hogy onnan indultam, hogy veszek egy Xiaomi Band-et 10k alatt.
-
DNReNTi
őstag
Szevasztok,
Eros bennem a birtoklasi vagy, es gondolkozom egy GT2 beszerzesen. Na jo, vegulis kb mar eldontottem, hogy veszek egyet. Elsodleges celja az oranak a sportolas, pulzus, alvas es kaloria felhasznalas kovetese. Megneztem par videot es azt szurtem le, hogy ar-ertek aranyban ezt egeszen korrektul tudja. Az a helyzet viszont, hogy nekem kulsore es ugy a hetkoznapi onmagamhoz az ezust-barna bor kombo tetszene, de nem tudom a bor hogyan toleralna a heti 4 csatakosra izzadast. :D Van ezzel tapasztalata valakinek? Kibir mondjuk 1 evet a bor sportolashoz hasznalva?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest