Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
Degeczi #2619 üzenetére
Nekem OP6T van, es jol mukodnek egyutt. VOIP-et az ora nem tud atvenni, de a normal hivas az hibtlanul megy az orara. Mostanaban volt problemam azzal, hogy a kocsiban fogadtam hivast, es nem vette at az android auto (a telo hangszoroja szolt), de ha visszahivtam a csokat, akkor mukodott. Valszeg a OP szurt el valamit, meg korabban jol mukodott.
Amugy nincs gond az oraval. A hivast ott veszem fel ahova erkezik. A kocsiban az AA kapja a prioritast. -
Andrew10
aktív tag
válasz
Degeczi #2619 üzenetére
Nekem is ugyan ez a helyzet. De csak azóta tapasztalom amióta nem Huawei telefonom van.
Mikor Huawei telefonom volt, össze volt kapcsolva az órával, be ültem a kocsiba, be kapcsoltam a multimédiát, automatán rá kapcsolódott és ha hívtak vagy én hívtam mindig a multimédia szólt. Sőt ugyan azt a zenét hallottam amire a telefon be volt állítva. Most más szól a telefonom és más a multimédián, és minden hivaskor vagy hívás fogadáskor ki kell választani, hogy min szeretnék beszélni. Telefon, óra, vagy kihangosító. Szerintem százszázalékosan csak a Huawei telefonokkal működik ez is jól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest