Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Igen valóban, így felesleges.
Én Garminról jöttem, az felismerte a biciklizést. és szépen szerepelt a napi jelentésben, hogy tekertem 1 órát akkor is, ha nem indítottam edzést mert pl. eltekertem a strandra .Azt gondoltam itt ez való erre. Igaz a garmin meg sokszor a bevásárló kocsi tologatást is kerékpározásnak érzékelte ( ami egyébként az órán érzékelhető mozgás tekintetében valóban hasonló).Az ebből a szempontból jobb, de pl. az a nap közbeni alvást nem regisztrálta, ez meg simán tudja.
-
csipuka
senior tag
Ez jobban mukodott a Samsung orakon. Az felismerte a mozgast, es elindult visszamenolegesen a szamlalo, mindenfele interaktivitas nelkul.
En is kikapcsoltam ez ezen az oran, de inkabb csak azert, mert fel ora utan se akarta felismerni a setat. Ha akarok valamit, akkor elinditom manualisan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest