Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz
Kungelfang #2447 üzenetére
Nem te vagy az első aki így túl akarja bonyolítani a dolgot. A telefon tud akár 5 bluetooth eszközt is kezelni egyszerre, szóval ahogy előttem is írták a telefonhoz csatlakozz a headsettel. Alapesetben mindig azon az eszközön fog menni a beszélgetés amelyiken fogadod a hívást.
-
zsolt160
aktív tag
Nem, a szokásos szerintem hülyeség, az órához van a fejhallgató csatlakoztatva és azon akarja használni híváskor.
Azért nem értem mert ha ott a telefon akkor ahhoz legyen társítva a füles és kész. Nem értem minek órán keresztül fülessel telefonálni?
Én is csak akkor használom a fülest az órához ha nincs a telefon nálam és arról hallgatok zenét. Mert ha ott a telefon, arra még több számot is tudok rakni amit hallgathatok. -
Parallaxis
addikt
válasz
Kungelfang #2447 üzenetére
Miért? A headseten nem tudod felvenni a hívást?
-
Kungelfang
csendes tag
Üdv! Tervezek egy Watch GT 2-t venni és afelől érdeklődnék, hogy bluetooth headsettel (Baseus S06) tudom-e fogadni a bejövő hívásokat? Tehát nem az óra mikrofonját és hangszóróját szeretném használni, hanem átirányítani a hívást a headsetemre, külön beállítás kell erre, vagy automatikusan odakapcsol ha az órán rányomok a zöld ikonra? Már ha meg lehet ezt oldani vele. Valamint megéri-e ez az óra így 2021 elején (55 ezerért láttam edigtálnál, de ott körül mozog máshol is akcióban), vagy esetleg várjak idei modellekre, akár más gyártótól? Funkciókban nekem tökéletesen megfelelne a GT2, tehát nem szeretnék se nagyobb, se kisebb tudásút / méretűt / dizájnt.
-
ktomee
csendes tag
Annak mondjuk lenne értelme.
Én is azt sejtem, hogy csak valami rossz magyarítás lehet. Én is csak pillanatokra szoktam látni.
Azt az egyet nem értem, hogy romlani szokott menet közben, és akkor ez mit is jelentene. -
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2443 üzenetére
Ez van a Honor Magic Watc 2-vel is. Van akinek már kijött tegnap, de pl. nekem még semmi.
-
snorbi82
senior tag
Van új frissítés:
1.0.11.20 -
ktomee
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy mit jelent futó edzés közben az óra által kiírt "ízési állapot". Nem lét fontosságú de nem tudtam rájönni mit takar.
Köszi
-
NÓPARA
aktív tag
Köszönöm az információt mindenkinek aki reagált az írásomra. Lehet akkor rendelés lesz ebből a tüskéből.
-
embe
nagyúr
Szerintem vesd el ezt az ötletet!
Amelyik szíjba / fém, műanyag, bőr..stb. ) ilyen rögzítő tüske kell, abban benne van gyárilag, hisz a kis pöcök miatt nem vehető ki.
Amelyikbe meg a hagyományos tüske kell, ahhoz lehet venni fillérekért. De ha kintről rendeled, akkor adnak is mellé. -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne hogy a bőr szíjból hogy lehet kivenni a tüskét vagy tengelyt( bocsi nem tudom a pontos megnevezést)? Fém szíjat szeretnék rá tenni. -
zsolt160
aktív tag
Volt cikk erről, hogy az Alma akkori telefonja le jött a gyártósorról és már jelzet, hogy be van ázva.
-
zsolt160
aktív tag
Sajnos nem találtam a Honor óránál meg milyen oprendszer fut az órán, lehet más mint a GT 2-n. Viszont olvastam egy cikket, hogy a Harmoni OS elméletileg képes futtatni azonos app-ot más más készüléken, tehát ha az órára ez kerülne, lehetséges volna olyan programokat futtatni ami megy pl. telefonon.
-
kletyo
csendes tag
Kb. 6-7 honapja keresek okos órát. Mindent végig néztem. Ami megfelelt volna, úgy néz ki mint egy játékóra. Ez az első ami kinézetében, az acél vázába, autóba való telefonálásnál megfelel. Elolvastam a használati utasítást, megnéztem vagy 100 youtubert. Szerintem holnap megveszem. Kollegámnak Apple van, de tényleg úgy néz ki minta a kínai tömegvacak, holott tényleg jobb. Acélváz fémszíjjal, baromira bejön. Lényeg, ha segítség kell, lehet, hogy még találkozunk itt.
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Egészség alkalmazásban meg szeretném nézni, hogy heti, havi szinten mennyit edzettem, szobabicikliztem.
Telefonon (mi10) bemegyek az alkalmazásba ott Egészség - gyakorlat adatai és látom az edzéseimet egyesével.
De ha a statisztikát választom a jobb alsó sarokba akkor csak , Futás, sétálás, Biciklizés, úszás, kosárlabda, golf választható.
Tényleg nem lehet heti/havi bontásba látni mennyit tekertem? Vagy végeztem egyéb más sportot?
-
dualcore
őstag
válasz
csipuka #2420 üzenetére
A gond csak akkor igazán érdekes, ha én tudom a készülékről hogy nem volt vízben, mégis a szervíz azt állítja beázott és ezért ugrik a gari. Ilyenkor hogyan lehet bizonyítani a sajár igazamat. Sehogy sem. Na ez az oltári gáz az elvileg vizmentes készülékkel. Így én is leveszem fürdés vagy medencézés közben.
-
csipuka
senior tag
En is leveszem az orat, pedig a mi band-ot sose anno. A GT2-nek nem zart a haza, mint a band-nek. A telot se viszem be furdeni, hatha kapasom van. Egyszeruen tisztaban vagyok vele, hogy a viz az elektronika ellensege. A gyartok torekednek arra, hogy vizallo legyen, de ha a rendszeres furdestol beazik, akkor az nekem macera, ha a garanciat ervenyesiteni akarom.
Nekem nem ad annyi pluszt, hogy furdes soran rajtam legyen, igy leveszem. En igy vigyazok ra. -
Decske
senior tag
válasz
Macika66 #2418 üzenetére
Azzal, hogy elvárod, hogy teljesítsen, az nem azt jelenti, hogy nem vigyázol rá. Ne mosd össze a kettőt.
Speciel én azért veszek egy órát, hogy mutassa az időt, 0-24-ben. És semmi extrém helyzetbe nem viszem védtelenül, csak mindennapos szituációkba. Ha az adott termék ezt nem képes elvégezni, akkor az a termék hibás, rossz, kár kiadni érte a pénzt. Én használni akarom a cuccaimat, nem kirakni egy üvegvitrinbe és nézni, hogy jaj, milyen szép.
Ugyan így herótom van minden üvegszendvics telefontól, ami ha leesik, akkor csak a szerencsén múlik, hogy pókhálós lesz-e vagy sem.
Továbbra is használati tárgyakról beszélünk, nem Da Vinci Mona Lisajaról. -
Macika66
őstag
válasz
zsolt160 #2417 üzenetére
Na ugye, lehet gondolkozni is, nem csak izmozni a jogaimmal, hogy megfizettem, akkor teljesítsen.
Minden szavaddal egyetértek!
Valóban képesek a tisztálkodószerek lerakódásokat okozni, e legkisebb, tisztán nem tartható helyekre is. Nem értem, miért kell megkeresni a szőnyeg szélét. Jó, tudom, 55 éves vagyok, már nem is fogom megérteni a mai huszonéveseket, náluk ez az alap most, aztán meg jön a panasz, szitkozódás, ha a gyártó visszautasítja beázás miatt a garanciális javítást.
IGAZ, hogy benne van a leírásban, hogy 5 ATM-ig vízálló, de vannak, akik tovább is olvassák...
Még az iPhone-ban is oda van írva, hogy IP68-as, de ennek ellenére beázás esetén a garancia érvényét veszti.
Magyarul az IP68 lobogtatása semmi más, mint reklám bullshit.
Továbbra is a tulajdonosnak KELL vigyáznia a drága pénzen megvásárolt cuccára.
De valahol ez jó is, iszonyatos módon kezd elhülyülni a Föld lakossága, mindenért mindenki más a felelős, én semmiért....ez annyira gáz... -
zsolt160
aktív tag
Nekem van egy Casio órám amit 1990-ben vettem, vízálló és mindenhol rajtam volt, még az Adriába is (sajnos szemüveg nélkül nem látom a számokat rajta, ezért nem használom, ezért volt a váltás). Sosem vettem le, csak ha az alját is kissé megmossam. Az is bírta a gyűrődést. Nos ezt viszont nem igazán viszem se fürdeni, se tussolni, mert a Casio rezgőlemezes "hangszórós" volt minden nyílás nélkül. Az is drága (kinek mi drága...) óra volt akkoriban, de az okos órán sok a nyílás az érzékelő, mikrofon, hangszóró miatt. Illetve erre vettem védő tokot, és itt jön be, hogy nem használom tisztálkodáskor.
1. Sajnos a tok alatt meg állhat a víz, akkor azt leszedni, letörölni, így csak egy mozdulat a levétel és egy a felvétel, míg törlés miatt ez hosszadalmasabb, így számomra felesleges.
2. A szappanos víz a szappan, mosdószer miatt eltömítheti a nyílást. Olvastam, és itt is volt akinek recsegett a hangszóró míg ki nem száradt.
3. Tudom a bőr bírja a vizet, de én azért nem szeretném ha a bőrszíj alatt maradna "piszkos" víz. Casio óra fém volt, azt azért nem kíméltem. Bár az is koszolódott, de ritkán vettem ke ezt tisztítani.
4. Az előzőből következik, hogy az alsó érzékelő könnyen elszenyeződhet, így is pár naponta lemosom.
Én nem attól tartok, hogy beázna, tönkre menne (hisz két év rá a gari), hanem macerásab ha ez miatt a hangszóró hangja vagy egyéb nem működne megfelelően, hisz az eltömítődig nem garanciális hiba... Ez csak egy vélemény, hisz mindenki más.
Nekem pl. a gyári szilikon szíj alatt a víz miatt pirosodott a bőröm, a bőr szíjjal nem. Mert azért éri víz. -
gt4r4
tag
válasz
Technoman #2414 üzenetére
Nekem a watch gt-nek az érintője elvált a kijelzőtöl, mert nyáron medencézéskor, napozáskor, mindig túlhevült, ki is kapcsolt az óra általában, utána azt vettem észre hogy alig akar működni az érintés, majd teljesen behalt. Most a gt-t használom ilyen dolgokra, mert a kijelző még működik, viszont ilyen extrém igénybevétel mellet is kibírt 2 évet, úgy hogy csak töltéshez vettem le, meg néha megtisztítani, fürdésnél is mindig fent volt. Egy gt2 pro váltotta, azt leveszem azért füdrésnél.
itt látszik az elválás.
-
Technoman
őstag
Decske taggal értek egyet. Ezért tettem fel a kérdést. Bár ezzel kapcsolatban, érdekes dolgot olvastam a Huawei oldalán "2. Showers with hot water, hot springs, saunas (steam rooms) and other activities that place device in high temperature and humidity environments;"
Nos, ugye ez egy 5ATM-es vízálló óra (érdekes , hogy a főoldalon sem említik meg az IP értéket, de még a Pro-nak sem)
Na már most, mivel napi szinten közlekedem, munkába járok (nem Home Office-os munkám van) este, lefekvés előtt lefürdök, mert nem szeretnék semmi koszt -főleg a mai helyzetben- bevinni az ágyba. Jelenleg egy olcsó Mi4 Band-em van, amit tussolásnál szappannal, mindig alaposan, a csuklomom lemosok. Egy ilyen "víztűrő" eszközt kerenék és mivel P30-asom van gondoltam, hogy házon belül oldanám meg a dolgot. Nem szeretném 1 év után kidobni, mert beázott. Ezért gondoltam még a GT2E-re is, mert azon nincs hangszóró (még egy biztonsági lépcső) -
Macika66
őstag
-
Technoman
őstag
Még mindig a fürdésnél tartva (ezért hezitálok), mennyire tesz jót -így tél idején- az órának, az esti "forró" tusolás? Vagy inkább érdemes lenne venni olyat, aminek nincs hangszórója és mikije (igazából nincs rá szükségem) GT1, GT2E, Watch Fit.
-
pdave
aktív tag
válasz
dajkapeter #2405 üzenetére
Meg is lett közben, csak lassan szinkronizálta le az appba a feltöltött óralapokat.
-
Zeban58
tag
GT2 Prót használok és a mai futás során tűnt fel, hogy edzés alatt is megjönnek az üzenetek az órára. Nektek is van ilyen új feature? Kezd végre picit multitaskosodni az óra?
-
pdave
aktív tag
válasz
Black_Raven #2401 üzenetére
Már csak egy kérdésem maradt, az egyedi számlapokat hogyan lehet törölni az óráról?
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Black_Raven #2401 üzenetére
Ezt nem is tudtam
-
pdave
aktív tag
válasz
dajkapeter #2400 üzenetére
most letöltöttem vagy 10-15 darabot, random, de egyiket se tudja beolvasni
Black_Raven király vagy, így sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest